Guvernul se reuneste, marti seara, de la ora 20.00, in sedinta saptamanala, informeaza Executivul. Sedinta de Guvern era asteptata sa aiba loc miercuri.

Premierul Emil Boc a avut in cursul zilei intalniri de lucru la Palatul Victoria cu ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, si cu ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli.

Potrivit Executivului, premierul a analizat impreuna cu ministrul Finantelor proiectul Ordonantei de Urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, care urma sa intre pe agenda de lucru a sedintei Guvernului convocata pentru miercuri. Proiectul Ordonantei de Urgenta cuprinde masuri legislative privind sprijinirea mediului de afaceri, imbunatatirea administrarii fiscale, simplificarea declararii si platii impozitelor.

De asemenea, premierul Emil Boc si ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, au discutat pe marginea proiectului de Lege privind organizarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania. Proiectul de lege va fi discutat in sedinta de Guvern, urmand sa fie ulterior supus dezbaterii publice.