Aproximativ 100 de persoane care s-au declarat revolutionari au organizat, miercuri, un protest in Piata Universitatii din Bucuresti. Protestatarii au cerut demisia Guvernului Boc si au scandat impotriva sefului statului, dar si impotriva jurnalistului Robert Turcescu, pe care l-au numit "sluga lui Basescu". In plus, manifestantii au acuzat Jandarmeria ca ar fi folosit gaze lacrimogene impotriva lor. Protestul nu este autorizat, manifestantii sustinand ca au cerut autorizatie, insa nu au primit. Printre protestatari s-a numarat si Doru Draghici, presedintele Sindicatului Revolutionarilor din Romania. Presedintele de onoare al Sindicatului Revolutionarilor este Ion Iliescu.

Ora 14:10: Revolutionarii au inceput sa paraseasca Piata Universitatii.

Ora 13:02: Manifestantii s-au linistit si protestul dercurge pasnic, dupa interventia jandarmilor.

Ora 12:43: Manifestantii au devenit violenti si forteaza cordonul de ordine.

Grupul de manifestanti a scandat "Libertate", "Jos Guvernul Boc", "Noi de-aicea nu plecam", "Romania, trezeste-te!". Printre revendicarile lor se numara legea lustratiei, dar si ca fratii Paunescu sa spuna ce datorii au la stat.

Printre protestatari se numara si Doru Draghici, presedintele Sindicatului Revolutionarilor din Romania. Presedintele de onoare al Sindicatului Revolutionarilor este Ion Iliescu.

Doru Draghici a declarat, pentru HotNews.ro, ca cere "Demisia Guvernului Boc, din cauza conditiilor de trai ale romanilor".