Doua localuri situate in zona centrala a municipiului Sibiu - un restaurant cu specific romanesc si un club situat deasupra acestuia - au fost cuprinse de flacari sambata dimineata, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), transmite Agerpres.

UPDATE 2 Incendiul a fost lichidat dupa 6 ore.

UPDATE Clubul a fost distrus in incendiu, potrivit Mediafax. Exista ipoteza ca focul sa fi fost pus intentionat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Silviu Albisor, un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la un club din centrul municipiului Sibiu, transmite Mediafax.

"Incendiul a pornit in interiorul clubului si s-a extins apoi la acoperis. Ulterior, s-a extins si la un restaurant din apropiere", a declarat Albisor.

"Inca se intervine pentru lichidarea incendiului, iar cauzele producerii acestuia sunt in curs de stabilire. Din primele cercetari ar putea fi vorba despre neglijenta sau actiune intentionata, inca nu stim", a mai declarat Silviu Albisor.

Potrivit acestuia, in incendiu nu au existat victime, dar clubul a fost distrus din cauza flacarilor si a interventiei pentru lichidarea flacarilor.

Incendiul s-a produs la unul dintre cele mai mari cluburi din Sibiu, situat in zona centrala a municipiului.