O fetita de trei ani a ajuns la spital in stare grava, mama sa sustinand ca a fost agresata sexual de un alt copil, in varsta de sapte ani, relateaza Obiectiv de Suceava, in editia electronica.

Fetita a fost adusa miercuri la Unitatea de primire a urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Suceava in stare grava, dispunandu-se imediat internarea ei si operarea ranilor pe care le avea in zona genitala.

Mama si fetita provin din comunitatea roma din zona Berchisesti - Paltinoasa.

Familia in care s-a produs tragicul eveniment este una cu probleme sociale, potrivit sursei citate. Mama fetitei care are inca un copil de cateva luni, este de loc din comuna Paltinoasa si a trait in concubinaj cu un barbat cu circa douazeci de ani mai in varsta, din comuna vecina, Berchisesti.

A locuit ani de zile la acesta iar in urma relatiei cu el a avut doi copii - fetita de trei ani, victima a agresiunii de ieri, si o alta de cateva luni. Barbatul, Irimia Ciobanu, avea un handicap locomotor si avea pensie de handicap.

Cu circa doua luni in urma, concubinul femeii a murit, fiind grav bolnav.

Dupa moartea acestuia, concubina si-a luat fetele si a revenit in comuna natala, Paltinoasa, unde s-a stabilit in comunitatea de romi din localitate.

Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Suceava a demarat o ancheta pentru a se stabili conditiile in care s-a petrecut evenimentul.