O cisterna incarcata cu butan s-a rasturnat, miercuri seara, in localitatea hunedoreana Dobra, pe DN 68, intre Deva si Lugoj, existand pericol de explozie. La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera in zona este blocata pe ambele sensuri, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, Anemona Doda, a declarat ca zona este asigurata de fortele de ordine deoarece exista scurgeri de combustibil de la rezervorul cisternei rasturmate: "Cisterna transporta butan si, din cate se pare, nu este deteriorata, problema o reprezinta scurgerile de combustibil de la rezervorul cisternei. Zona este asigurata si speram ca nu vor avea loc evenimente nedorite".

Potrivit sefului Politiei Rutiere Hunedoara, comisarul sef Dan Micu, cisterna s-a rasturnat dupa o curba la 90 de grade, lovind un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Comisarul sef a spus ca niciun pasager al masinii lovite nu a fost ranit. Singura persoana care a suferit rani este soferul cisternei.

Fortele de ordine prezente incearca, la ora transmiterii acestei stiri, sa inlature pericolul de explozie.