FOTOGALERIE Bucurestiul devine capitala termala a Europei. Joi s-a deschis Therme Bucuresti

de A.C.     HotNews.ro
Miercuri, 13 ianuarie 2016, 17:11 Therme Bucuresti


Therme Bucuresti
Foto: Therme Bucuresti
Joi, 14 ianuarie, s-a deschis Therme Bucuresti, un proiect interesant, dezvoltat in premiera pentru Romania si care plaseaza Bucurestiul pe harta capitalelor cu traditie in utilizarea apelor termale: Roma, Viena, Budapesta. Therme Bucuresti se deschide pentru publicul larg, oferind bucurestenilor, dar si locuitorilor din orasele invecinate si turistilor, o alternativa de relaxare si distractie complet noua pentru Romania.

Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala de peste 30.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termala de la Therme Bucuresti este extrasa de la o adancime de peste 3.100 de metri. In ceea ce priveste spatiile verzi, acestea formeaza cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante.

Bucurestiul este al doilea cel mai mare oras termal din Europa, dupa prima si cea mai veche capitala termala atestata istoric: Roma.


"Suntem onorati si mandri sa deschidem acest complex in Bucuresti, pentru care am angrenat toata experienta unui lider in domeniu, precum si talentul si imaginatia unei echipe extraordinare de specialisti din peste 20 de tari, sub leadership romanesc. Asteptam publicul bucurestean sa descopere aici zeci de premiere si exclusivitati care speram sa ii relaxeze si sa ii bucure", a declarat Hubert Spegel, CEO A-HEAT GROUP AG.

Investitia in Therme Bucuresti este realizata de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul la Viena. Lucrarile de constructie a proiectului Therme Bucuresti au inceput la finele anului 2013, fiind la fel de provocatoare ca si construirea unui aeroport, investitia totala ridicandu-se la aproximativ 50 de milioane de euro.Conceptul Therme

Therme Bucuresti este cel mai mare centru de wellness, relaxare si distractie bazat pe ape termale din Romania construit greenfield. In piscinele de la Therme se pot relaxa simultan 1.500 de persoane, iar de saunele centrului pot beneficia 300 de persoane in acelasi timp. Toboganele au fost proiectate astfel incat sa asigure distractia pentru 6.500 de persoane pe ora, iar restaurantele au o capacitate totala de 700 de locuri. De asemenea, parcarea centrului dispune de 1.800 de locuri.
Therme Bucuresti este un centru termal cu servicii si ambianta premium, la preturi accesibile, cu cele mai inalte standarde din punct de vedere arhitectura, tehnologie, sanatate si relaxare.

Apa termala de la Therme Bucuresti

La Therme Bucuresti, apa geotermala este adusa la suprafata de la o adancime de peste 3.100 de metri. Forajul este o dubla premiera pentru Romania moderna, pentru ca este cel mai adanc foraj de apa termala realizat dupa ￯89 si foloseste o tehnica revolutionara, care pastreaza toate calitatile fizice si chimice ale apei, pana la suprafata. Drumul pe care apa din adancuri il parcurge pana la suprafata este comparabil cu lungimea uneia dintre cele mai cunoscute artere din Bucuresti ￯ Calea Victoriei.

Sanatate

Temperatura si compozitia apei termale, impreuna cu mediul in care ea este captata, fac din aceasta resursa una dintre cele mai valoroase metode de mentinere a sanatatii si a starii de bine. Medicii recomanda sedinte zilnice de cel putin 15 minute de scufundari in apa termala. In cazul apei de la Therme Bucuresti, combinatia unica intre temperatura si compozitie chimica favorizeaza absorbtia acelor substante atat de necesare pentru buna functionare a organismului, care se gasesc in stare pura, asa cum le-a conservat Pamantul in peste 6 milioane de ani - magneziu, fier, calciu si fluor.

Timp liber

Centrul Therme se adreseaza tuturor celor care isi doresc cateva ore de vacanta, de relaxare si distractie, intr-un singur loc, la preturi care incep de la 39 de lei.

Arhitectura

Therme Bucuresti se intinde pe o arie de peste 250.000 de metri patrati, aproape cat 39 de terenuri de fotbal. Fatada constructiei mamut este autoportanta, iar structura metalica de sustinere a acesteia cantareste 1.100 de tone, fiind cea mai mare de acest fel din Romania. De asemenea, fatada are cea mai mare deschidere fara stalpi, de peste 43 de metri.

Acoperisul retractabil este un colos transparent care cantareste 230 de tone, fiind cel mai mare acoperis construit vreodata intr-o zona seismica.

Stiinta si tehnica

Centrul construit in nordul Bucurestiului este o constructie cu un grad de eficienta energetica extrem de ridicat, a carei autonomie energetica este asigurata 320 din 365 de zile pe an. Din punct de vedere al eficientei energetice, Therme Bucuresti este o cladire unica in Bucuresti, pentru ca functioneaza din resurse proprii in proportie de 90%.

13 superlative ale Therme Bucuresti

1. Cel mai mare complex de wellness si relaxare din Europa, construit greenfield

Suprafata totala a proiectului, inclusiv terenul aferent cladirii, ocupa un areal de peste 250.000 mp. Suprafata constructiei este de peste 30.000 mp indoor, ceea ce reprezinta cea mai extinsa suprafata construita de la zero in Europa pentru un astfel de proiect. Therme Bucuresti poate gazdui simultan 4.000 de vizitatori. Complexul ofera tuturor vizitatorilor placerea de a se relaxa in una din cele 8 piscine, avand la dispozitie o suprafata totala de peste 3.000 mp. Temperatura de 33oC a apei este mentinuta atat in piscinele interioare, cat si in cea exterioara, aceasta ramanand accesibila si in timpul iernii.

2. Cel mai adanc foraj geotermal din ultimii 25 de ani

Apa geotermala utilizata la Therme este extrasa de la 3.100 m adancime. Este cel mai adanc foraj de apa termala realizat dupa 1989 si foloseste o tehnica revolutionara, care pastreaza toate calitatile fizice si chimice ale apei, pana la suprafata.

3. Cel mai extins complex bazat pe ape termale

Apa termala este captata la o temperatura de peste 80 de grade Celsius. Dupa tratare si racire, temperatura apei utilizata la Therme este constanta, de 33 de grade. La fiecare 4 ore, toata apa din bazine este recirculata si filtrata. Apa termala captata este utilizata la climatizarea intregului complex pe timpul iernii, prin procesul de transfer termic, asigurand astfel autonomia energetica.

4. Cea mai extinsa suprafata inverzita din Romania pentru un complex de relaxare
Suprafata totala inverzita este de 180.000 mp. Plantele sunt aduse de pe patru continente si ocupa atat suprafata interioara, cat si gradinile exterioare.

5. Cea mai mare gradina botanica din Romania

Cu cele peste 800.000 de plante, Therme Bucuresti devine cea mai mare gradina botanica de interior si exterior din Romania. S-au plantat 1.200 copaci, 3.000 de arbusti, 500 de palmieri, peste 600.000 de flori, 40.000 de trandafiri, 60.000 de eunimus si alte plante. Pentru a asigura necesarul de lumina al gradinii exotice, dar si pentru a intregi experienta unica a vizitatorilor, spatiile vitrate sunt intinse pe 3 fatade ale cladirii.

6. Cea mai intinsa plantatie indoor de palmieri din Europa

Cei 500 de palmieri de la Therme Bucuresti din interior formeaza cea mai mare plantatie de palmieri de pe continentul european. Palmierii sunt adusi din 5 tari si au trecut printr-un proces complex de aclimatizare si ingrijire in Olanda, pe parcursul a 700 de zile. Printre speciile de palmieri si plante exotice regasite in gradina Therme se numara si cel mai inalt palmier transportat si aclimatizat in Europa -Washingtonia Robusta, cu o inaltime de 14 metri, un exemplar din specia Veitchia Winin, cu varsta de 24 de ani si 12 metri inaltime, dar si multe specii rare precum Chyrtostachis Renda -palmierul rosu, care este o planta foarte pretioasa pentru colectionari sau Chambeyronia Macrocarpa -impresionanta prin culoarea maro-roscat a frunzelor, care se deschid doar in anumite perioade ale anului.

7. Cel mai batran copac aclimatizat in Romania

"Vedeta" Therme este copacul Tree of Life (Ficus Religiosa), supranumit si copacul intelepciunii, care are o vechime de 120 ani si a fost adus din China. Drumul pana la Therme a durat 2 saptamani. Se spune ca printul Siddharta s-a asezat si a meditat sub acest copac si acolo a gasit "iluminarea", dupa care devenit Buddha.

8. Cel mai mare complex de saune din Romania

Noutatea absoluta din zona Spa & Wellness este oferita de cele 6 saune tematice si o baie de aburi. Fiecare sauna are un anumit design, miros specific si sistem sonor. Vizitatorii se pot bucura astfel de un adevarat ritual de wellness si purificare, denumit in limba germana Aufguss, realizat prin infuzarea unei solutii de uleiuri aromatice pe pietrele vulcanice incinse din sauna. O experienta multisenzoriala de Aufguss are efecte benefice asupra organismului, prin activarea circulatiei sangvine, hidratarea pielii si intarirea sistemului imunitar. Specificul diferit al fiecarei saune de la Therme, precum si programul variat al procedurilor, ofera simultan unui numar de 300 de clienti posibilitatea sa se bucure de experienta Aufguss.

9.Cel mai modern sistem de purificare a apei din lume


Apa captata la Therme trece printr-un proces complex de tratare. Ultima etapa inainte de utilizare este tratamentul prin ozonificare (cel mai performant sistem de purificare a apei existent la ora actuala, la nivel mondial) care distruge bacteriile cunoscute. In plus, acest tratament modern al apei nu lasa reziduuri sau mirosuri neplacute. Tratamentul cu ozon al apei este extrem de eficient, deoarece oxideaza materiile organice din apa, inactiveaza bacteriile, virusii si alte microorganisme si are rol dezinfectant.

10. Cea mai mare piscina cu valuri din Romania

Piscina cu valuri din zona Galaxy are o suprafata de 560 m2 si o adancime care variaza de la 1 metru la 3 metri, fiind cea mai mare de acest gen din Romania. Timp de 365 de zile pe an, indiferent de anotimp, valurile sunt produse cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora, care permite confortul si garanteaza siguranta. Instalatia de produs valuri ofera 4 programe de intensitate si rapiditate total diferite. In aceeasi arie este disponibila si o piscina semi-olimpica cu patru culoare si 25 metri lungime, cu adancime cuprinsa intre 1,2 si 1,6 metri.

11. Cel mai mare sistem indoor de tobogane din Europa Centrala si de Sud-Est

Zona Galaxy din cadrul Therme Bucuresti detine cel mai spectaculos sistem de tobogane indoor din Centrul si Sud-Estul Europei. Lungimea totala a acestora este de 1,5 km, iar zonele de plecare au o inaltime de pana la  14 metri, ele fiind concepute pentru a oferi multiple ocazii de entertainment pentru toate varstele. Zona cuprinde 16 tobogane, dintre care 7 pentru copii, 2 tobogane care "strapung" acoperisul cladirii, tobogane interactive cu jocuri de lumini sau "Racer", unde pot concura pana la 3 participanti simultan, precum si "Crazy River", cu un volum de apa de peste 2.500 m3/ora. Toboganele au o capacitate de 6.500 de persoane pe ora.

12. Design si inginerie de clasa mondiala

Fatada de tip autoportant (care nu are nevoie de stalpi de sustinere) este cea mai mare de acest gen din Romania. Structura metalica a fatadei fost integral executata in uzinele metalurgice din Stuttgart si a  fost montata la Therme pe parcursul unui an.  Aceasta are o greutate de 1.100 tone. Acoperisul zonei THE PALM este un colos transparent de  230 de tone si are o suprafata de 900 metri patrati, fiind cel mai mare acoperis retractabil montat vreodata intr-o zona seismica.

Din punct de vedere seismic, intreaga structura este proiectata si construita sa reziste la cutremure de peste 9 grade pe scara Richter. Geamurile acoperisului au folii speciale anti-uragan, tehnologie  importata din S.U.A.

13. Singura cladire din Romania care isi produce singura energia de care are nevoie

Cladirea Therme Bucuresti are o inalta eficienta energetica, asigurata de incalzirea complexului prin schimb termic al apei termale timp 320 zile pe an.Citeste si:


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


40382 vizualizari

 • -15 (31 voturi)    
  Amplasare (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 17:42)

  Soljenitin [utilizator]

  Nu este in Bucuresti, cum pompos se anunta, ci tocmai in Balotesti, adica la 20 de kilometri de oras.
  • +14 (26 voturi)    
   ohooo 20 km?! (Joi, 14 ianuarie 2016, 9:56)

   Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

   prietene, bucurestiul are 40 km de la un capat la altul...
   • +1 (7 voturi)    
    ohoa (Vineri, 15 ianuarie 2016, 8:12)

    fl0rin [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

    amice, 40 de km nu are nici daca-l umfli cu pompa. are cam 20 masurat de la centura la centura.
    • +1 (3 voturi)    
     asa stiu si eu (Vineri, 15 ianuarie 2016, 10:03)

     bancher [utilizator] i-a raspuns lui fl0rin

     din Militari (A1) pana la teatrul National sunt 10km, iar de acolo pana la iesirea din Pantelimon inca 10km. Per total 20km, de la un cap la altul.
   • -2 (2 voturi)    
    reclama desantata (Vineri, 15 ianuarie 2016, 10:34)

    snowflake [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

    hot news a facut luni la rand reclama desantata acestui proiect prin pseudoarticole nemarcate ca fiind publicitare in care nu se puteau adauga comentarii.
    Asadar era cam imposibil sa rateze ei stirea inaugurarii :)

    Altfel spus, subiectul terme balotesti (nu cum se predinde proiectul therme bucuresti), a fost tratat pe acest site dintr-un interes foarte comercial si foarte putin din punct de vedere informational
  • +19 (19 voturi)    
   Depinde (Joi, 14 ianuarie 2016, 11:48)

   LianaSerbanescu1 [anonim] i-a raspuns lui Soljenitin

   Depinde de unde socotesti cei 20 km; daca ii socotesti de la km 0, de la Pta Sf Gheorghe, sunt chiar mai mult de 20 km; daca socotesti de la centura Bucurestiului, iti vor iesi mai putin de 10. Unde era sa faca asa o magaoaie, pe hectare, in buricul targului?! Daca esti din Bucuresti, ai simtit vreun pic ca se construia ceva acolo? Ei, daca era colea, la Piata Constitutiei, sa vezi traffic dat peste cap, sa vezi haos, sa vezi nervi, sa vezi draci!
   • +7 (7 voturi)    
    din cate stiu eu (Joi, 14 ianuarie 2016, 14:33)

    bancher [utilizator] i-a raspuns lui LianaSerbanescu1

    parcul se afla in zona Balotesti...deci mai la nord decat aeroportul Henri Coanda.
 • -3 (17 voturi)    
  Solutia de aici....forajul, (Joi, 14 ianuarie 2016, 1:22)

  oxxxxxyyyyya [utilizator]

  ..nu s-ar putea utiliza si pt. incalzirea blocurilor din Bucuresti ?....mi se pare mai important decat acest loc de joaca .
  • +15 (19 voturi)    
   Sure yes (Joi, 14 ianuarie 2016, 10:21)

   Amoredivino [utilizator] i-a raspuns lui oxxxxxyyyyya

   Costurile sunt de câteva milioane de euro. Le suportă asociațiile de locatari care au fost debranșate din cauza neplăților?
   • +3 (11 voturi)    
    pai la cati (Joi, 14 ianuarie 2016, 10:59)

    Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui Amoredivino

    bani se duc anual pe subventionarea caldurii in Bucuresti, cred ca s-ar gasi banii necesar... dar la noi nu se rezolva probleme mult mai simple... asta deja e de domneiul fantasticului
    • +6 (10 voturi)    
     unde s-ar gasi?.. (Joi, 14 ianuarie 2016, 14:59)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

     adica aia sunt debransati ca nu au platit nici macar cu subventie 50% si tu vrei sa le mai subventionam inca o investitie de milioane? cine munceste pentru toti banii astia?...
   • 0 (0 voturi)    
    sigur , ca da......suportam, (Vineri, 15 ianuarie 2016, 21:49)

    oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui Amoredivino

    in loc de cheltueli cu panselute.......h2o nonstop.
    p.s. ...cu exceptia debransatilor de pe scara ta.
  • +14 (22 voturi)    
   pai treci la treaba (Joi, 14 ianuarie 2016, 11:26)

   tecumseh [utilizator] i-a raspuns lui oxxxxxyyyyya

   doar nu vrei sa faca statul ! vorbeste cu cat mai multi vecini, faceti un proiect, luati fonduri, rezolvati problema !
   • 0 (0 voturi)    
    te simti sifonat....lucrezi la primarie ?? (Vineri, 15 ianuarie 2016, 21:54)

    oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui tecumseh

    treci pe la mine si-ti dau bani de seminte.....poate te inoculezi si cu ceva neuroni.
 • +15 (15 voturi)    
  impresionant. (Joi, 14 ianuarie 2016, 11:54)

  cititoare [utilizator]

  .
 • +15 (19 voturi)    
  Felicitari! (Joi, 14 ianuarie 2016, 11:54)

  TraianMari [anonim]

  Se ceva frumos la noi in tara fiind cel mai mare complex de acest gen din europa iar voi tot critici sunteti....eu sunt mandru ca sunt Roman!!
  • +4 (12 voturi)    
   corect. (Joi, 14 ianuarie 2016, 12:26)

   cititoare [utilizator] i-a raspuns lui TraianMari

   Mie mi se pare superb cum arata. De-abia astept sa merg sa vad cum e.

   Ce mi se pare interesant e... cum de au ales austriecii sa faca un astfel de wellness la o asemenea scara si la niste standarde de inginerie uluitoare de-a dreptul, tocmai in Romania?? Nu ca ar fi ceva rau, din contra... Dar puteau alege locatii din tarile scandinave sau Budapesta, Praga, Roma. Asa pare ca au riscat mult, venind in Romania.
   • +7 (9 voturi)    
    nu au riscat (Joi, 14 ianuarie 2016, 13:14)

    Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui cititoare

    ca romanul e nebun cand vine vorba de distractii de astea... o sa fie foarte profitabil. inteleg deja ca trebuie deja rezervari dat fiind interesul urias
    • +1 (1 vot)    
     posibil (Joi, 14 ianuarie 2016, 14:26)

     LaurentiuCatrina1 [anonim] i-a raspuns lui Hans Metter

     ptr ca poate realizeaza ca nu traiesc decat o data. :P
     • -1 (3 voturi)    
      Cum asa? (Vineri, 15 ianuarie 2016, 11:02)

      Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui LaurentiuCatrina1

      Pai esu stiam ca romanii sunt 90% ortodocsi la care importanta e viata de dupa si nu aceasta. Aceasta o pot dona fara probleme politicienilor corupti, popilor imbuibati, oricum s-o nimeri sa-i exploateze. Dintr-o data se gandesc si si sa-si traiasca viata? Interesant, or fi trecut la hedonism.
   • +3 (3 voturi)    
    Locatia a fost aleasa cu cap (Vineri, 15 ianuarie 2016, 10:23)

    MasP [anonim] i-a raspuns lui cititoare

    Este langa Bucuresti, langa aeroport international. Un city-break la un SPA aici costa de 5 ori mai ieftin decat in alte parti. Si fara batai de cap. Te sui in avion cu o cursa low-cost, cobori din avion, te duce shuttle-ul la SPA unde iti petreci 3-4 zile. Probabil vor construi si un hotel si alte lucruri utile pentru turisti. Au sanse mari sa atraga turisti din tarile din zona : Romania, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Israel, Grecia, etc. Vara probabil nu o sa aiba prea multi clienti dar probabil 7-8 luni din an o sa fie plin.
  • +1 (7 voturi)    
   E afacerea unui investitor? (Joi, 14 ianuarie 2016, 16:48)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui TraianMari

   Ala poate sa fie mandru de ce-a facut. Tu cu ce te mandresti???
 • +11 (13 voturi)    
  Interesant (Joi, 14 ianuarie 2016, 12:31)

  CititorulComentator [utilizator]

  Sigur e in Romania realizarea? :)
 • +7 (7 voturi)    
  Cel mai rapid s-ar ajunge cu trenul! (Joi, 14 ianuarie 2016, 13:50)

  D-or [utilizator]

  Cu trenul s-ar face 30 minute din Gara de Nord. Cu autoturismul, avind in vedere aglomeratia, s-ar face mult mai mult.
  Sper ca austriecii s-au gindit deja sa organizeze curse auto de la gara Balotesti pina la Therme!
 • -16 (18 voturi)    
  hahahaha (Joi, 14 ianuarie 2016, 14:14)

  xanti [utilizator]

  Tichie de margaritar ne trebuia.
  Spitalele,scolile au tot ce le trebuie.
  • +5 (7 voturi)    
   Nu te opreste nimeni ... (Joi, 14 ianuarie 2016, 15:09)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   ... sa construiesti spitale si scoli si ce mai vrei tu si sa le dotezi pe cele existente cu ce le trebuie.
  • +8 (10 voturi)    
   ! (Joi, 14 ianuarie 2016, 15:18)

   Natasa [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   Tu faci pe prostul sau...? :) Asta nu e investitia statului, iar pe banii lui face ce vrea ala de investeste! Inclusiv spitale si scoli la care daca nu esti politician, sau mare om de afaceri (cu statul) oricum nu ai acces! Dar asta e un stil romanesc, de a distruge ce fac altii, de acoperi cu rahat reusitele altora!
  • 0 (2 voturi)    
   Aia (Joi, 14 ianuarie 2016, 15:19)

   falcoind [utilizator] i-a raspuns lui xanti

   e treaba statului care dacă nu ar avea angajați 90% hoți, puturoși și incompetenți (cel mai rău ca peste 50% îs toate 3 la un loc) din cit ia din taxe ar putea face fără probleme, plus ca îs de 3 ori mai multi decât e necesar .

   asta e o investiție privata făcuta sa producă bani , întreținerea e probabil gândita sa fie recuperata din extra iar profit și amortizare din biletul de baza aproximativ 10 euro .

   le ia 4 ani doar amortizarea (real probabil 5-7)asa ca nici măcar nu poți zice ca îs investitori nehaliți care vor profit de 100 % ca romanasul care a tras o cocioaba în camp.
 • +11 (13 voturi)    
  sper ca sunt si zone "adults only" (Joi, 14 ianuarie 2016, 15:02)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  nu, nu va ganditi la pornache, ma refer la zone in care sa nu intre copii-in Austria asa sunt, zone "family" unde se sta cu copii- dar e o harmalaie obositoare, nici vorba de relaxare (nu e o acuza, pt cine are copii, asa si e bine, se joaca cu si intre ei) si zone "adults only" cu saune, aromaterapie etc unde este liniste si te poti relaxa ((poti sa si dormi in anumite sali, cu diverse arome...)..
  Sper ca au asa si sper sa nu ajunga pline de cocalari galagiosi...caci daca e asa, raman la spa-urile linistite si civilizate din Austria..
  • +5 (5 voturi)    
   exact asa o sa fie (Joi, 14 ianuarie 2016, 16:53)

   GabrielDan1 [anonim] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   Copiii (pana la 16 ani) nu au acces decat la una din cele 3 zone si anume zona Galaxy (cea cu topogane si piscina cu valuri). In celelalte 2 zone nu au ce cauta sunt adult only tocmai ca nu se doreste sa misune de copii care inevitabil vor crea galagie etc.. deci s-au gandit la subiect
  • 0 (0 voturi)    
   Am doi copii mici (Vineri, 15 ianuarie 2016, 8:17)

   IonutSC [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   Insa ma bucura faptul ca 2 din 3 zone sunt adults only.
 • +4 (6 voturi)    
  Cum se va derula un trafic de 10-15.000 pers/zi? (Joi, 14 ianuarie 2016, 16:06)

  D-or [utilizator]

  Din capacitatile descrise, reiese ca vor fi 10-15.000 vizitatori/zi, poate mult mai multi in zilele de week-end.
  • +2 (6 voturi)    
   ! (Joi, 14 ianuarie 2016, 18:10)

   chiuaua [utilizator] i-a raspuns lui D-or

   Traficul ?! La cata tehnologie s-a investit acolo, traficul nu mai este o problema. vizitatorii vor fi teleportati . Asta nu s-a mentionat, urmeaza ca fiecare sa o descopere pe cont propriu . Sucurile, alunele si cipsurile din partea casei. Bon Voyage !
 • -5 (11 voturi)    
  Capitala termala a Europei... (Joi, 14 ianuarie 2016, 20:15)

  dragospopescu [utilizator]

  ...ca sa spui asa ceva inseamna sa nu cunosti Budapesta ca sa nu mai vorbesc de alte orase unde apele termale dau pe dinafara in curte...
  E bine ca e asa ceva si langa Bucuresti, insa ar fi mai indicat sa ne concentram cu asemenea lucrari acolo unde se merita. Este un titlu extrem de exagerat ca sa nu mai vorbim de aceasta lucrare care este poate ultimul lucru de care avea nevoie Bucurestiul...cum vor merge bucurestenii acolo? Über...?
  • +3 (5 voturi)    
   Nu este deloc exagerat (Vineri, 15 ianuarie 2016, 8:15)

   IonutSC [utilizator] i-a raspuns lui dragospopescu

   Austriecii au construit aici centrul pentru ca au cumparat prospectul (care a fost facut inainte de 89) si au stiut unde sa foreze. Dpv al apelor termale Bucuresti este mult peste Budapesta, doar ca nu sunt exploatate. Asa vorbesc cei care stiau de mult de existenta studiilor.
 • 0 (0 voturi)    
  Aglomeratie (Vineri, 15 ianuarie 2016, 10:47)

  vlad.pe [utilizator]

  Ultima data cand am vazut asa entuziasm in Bucuresti a fost in decembrie acum cativa ani, cand s-au aprins luminitele la Piata Unirii si a fost inaugurat Bradul Millenium Bank, acolo macel, aglomeratie, nebunie ..

  Sunt curios daca am invatat ceva, mai ales ca este o afacere privata.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by