Therme Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment cu apa termala din Europa, construit vreodata greenfield, le va oferi tuturor vizitatorilor, indiferent de varsta sau de preocupari, ocazia de a petrece in fiecare zi din an o zi sau cateva ore de vacanta.

Zona PalmFoto: Therme Bucuresti
  • Din 14 ianuarie 2016, un paradis tropical situat la doar 10 minute de Capitala isi va deschide portile pentru public.

In ceea ce priveste conditiile de acces, trebuie spus ca toata lumea este binevenita! De la cei mai mici pana la seniori, fiecare va descoperi un loc in care se se joace, sa se relaxeze, sa se lase rasfatat, sa se distreze sau sa practice sporturi acvatice. Nu va trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste locurile de parcare – sunt mai multe decat in orice centru comercial din Bucuresti si nu se percepe nicio taxa.

Uriasul spatiu al Therme Bucuresti este impartit in 3 zone, fiecare cu o destinatie principala specifica. The Palm este, cum o arata si numele, menita relaxarii vizitatorilor sub frunzisul spectaculos al celor 500 de palmieri, care constituie cea mai mare gradina de acest fel din Europa; zona Elysium li se adreseaza celor care cauta sa isi rasfete simturile in saunele tematice, sau sa se bucure de binefacerile unei sedinte de masaj. Zona Galaxy este destinata distractiei, cu piscina cu valuri si tobogane. Sa vedem, prin urmare, ce ofera fiecare zona.

Galaxy – epicentrul distractiei

La Galaxy veti gasi o multime de locuri de distractie – cea mai mare piscina cu valuri din Romania cu 6 secvente de valuri, peste 16 tobogane, cu o lungime totala de 1,5 km si inaltimi de pana la 12 metri. Exista insa si spatii de relaxare! Puteti savura un cocktail in piscina exterioara cu pool bar si admira lacul exterior, sau, pur si simplu, va puteti relaxa intr-unul dintre cele peste 700 de sezlonguri, ascunse printre frunzele umbroase ale unor plante tropicale aduse de peste mari si tari. Bineinteles, in Galaxy veti regasi restaurante si snack-baruri pentru toate varstele si gusturile.

Pentru o zi intreaga petrecuta la Therme Bucuresti, in Zona Galaxy, preturile variaza intre 39 si 54 de lei pentru adulti. Copii intre 3 si 16 ani beneficiaza de tarife reduse, iar cei de pana la 3 ani beneficiaza de acces gratuit.

The Palm – relaxare pe o insula tropicala

Sute de palmieri, adusi din cele mai indepartate colturi ale lumii, inconjoara piscina principala. Aerul este la fel de cald ca intr-o zi de vara, iar apa termala din piscine are o temperatură de 33 de grade. Relaxarea poate incepe intr-una dintre cele 3 piscine cu aromaterapie, imbogatite cu minerale: cu litiu, pentru diminuarea stresului, cu calciu si magneziu, pentru sanatatea sistemului osos sau cu sare de la Marea Moarta – „aurul alb” al faraonilor, numita asa pentru proprietatile ei curative, datorate continutului ridicat de minerale esentiale (magneziu, potasiu, calciu, brom și iod).

Cei care doresc sa experimenteze ceva cu adevarat inedit au ocazia sa incerce un tratament in sauna turceasca, faimosul hammam al sultanilor. Sauna umeda Rainforest are o forma atipica, cu pereti din sticla, iar temperatura este de 42-48 de grade.

In piscina principala se poate face aqua gym, aqua fitness si aerobic, împreună cu instructorii Therme Bucuresti. Piscina interioara se extinde si in afara astfel incat, indiferent de anotimp si temperatura exterioara, puteti face baie si hidromasaj sub cerul liber si va puteti rasfata cu o bautura exotica la pool-barul din apropiere. Jacuzzi-urile sunt la doar un pas distanta. Desigur, zona dispune si de un restaurant generos, cu gelaterie si sucuri proaspete.

Pentru 3,5 ore de relaxare deplina studentii si seniorii vor plati 35 de lei, iar adultii 49 de lei.

Preturile pentru o zi petrecuta la zona de relaxare variaza intre 50 de lei pentru studenti si seniori si 64 de lei pentru adulti. Copiii de pana la 3 ani au acces gratuit. Tariful The Palm include si accesul liber in zona Galaxy.

Elysium – sanatate pentru minte si corp

Principalele atractiii ale acestei zone sunt, indiscutabil, saunele tematice, cu temperaturi cuprinse intre 40 și 90 de grade. Cu aburi, uscate sau cu pereti de sare, fiecare sauna are propriul design si parfum. De la sauna ultra-moderna Hollywood si de la arhitectura maura a saunei Alhambra pana la sauna bavareza sau cea provensala, veti descoperi moduri cat se poate de diferite de relaxare si rasfat. Daca doriti sa alungati oboseala de la locul de munca, nimic nu este mai potrivit decat sa va lasati in grija unui specialist in masaj. In cele 3 cabinete de masaj, specialistii complexului va vor recomanda varianta cea mai potrivita: masaj de relaxare, masaj terapeutic, tratamente corporale sau ritualuri spa. Restaurantul din Elysium va asteapta cu un meniu fusion, de inspiratie asiatica si mediteraneeana.

Preturile pentru aceasta zona variaza intre 68 si 87 de lei, in functie de timpul pe care alegeti sa il petreceti la Therme Bucuresti. Pretul pentru zona Elysium include acces si toate cele 3 zone ale complexului.

In cazul in care pe parcursul experientei Therme decideti ca doriti sa explorati si alte zone fata de cea pentru care ati optat initial nu este nicio problema! Tarifele aditionale pentru acces dintr-o zona in alta sunt de 10 lei pentru acces din zona Galaxy catre zona The Palm și de 23 de lei pentru acces din zona The Palm, catre zona Elysium. Mai multe informatii despre preturi, oferte si atractii gasiti si pe site-ul www.therme.ro.

Citeste si: