Simona Halep a părăsit Wimbledon 2022 în faza semifinalelor, fosta lideră WTA fiind învinsă de Elena Rybakina. Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei, a anunțat care vor fi turneele la care va participa în următoarea perioadă jucătoarea noastră.

Simona HalepFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aventura Simonei la All England Club s-a oprit în semifinale, iar atât Halep cât și Patrick s-au declarat mulțumiți de evoluția avută pe iarba londoneză.

Simona Halep va juca la Washington, Toronto, Cincinnati și US Open

Antrenorul francez cu origini grecești a anunțat care va fi programul Simonei Halep în această vară.

„Programul este unul clar: va începe cu o vacanță, de care are nevoie. Apoi, urmează Washington, Toronto, Cincinnati și US Open, cu o săptămână de antrenamente.

S-a antrenat destul și are un ritm foarte bun. E mai bine să joace” - Patrick Mouratoglou, citat de tennisworldusa.org.

City Open de la Washington va avea loc în perioada 1-7 august. Turneul face parte din categoria WTA 250. Premiile totale sunt în valoare de $251.750.

Turneul de la Toronto se va disputa în perioada 8-14 august. Competiția face parte din categoria WTA 1000 și are premii totale în valoare de $2.697.250.

Întrecerea de la Cincinnati va avea loc între 15-21 august. Face parte din categoria WTA 1000 și are premii totale în valoare de $2.527.250.

În fine, US Open se va disputa în perioada 28 august - 11 septembrie în complexul de la Flushing Meadows. Este ultimul Grand Slam al sezonului în curs.

S-ar putea să te intereseze și:

Simona Halep vorbește deschis despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou și parcursul de la Wimbledon 2022