Sau mai rapid. Da. Acum poti sa pregatesti o masa delicioasa si sanatoasa in doar 3 minute. Nu conteaza daca esti bucatar amator sau masterchef. Si, mai mult ca sigur, nu conteaza cat esti de ocupat. Cu legumele congelate Bonduelle Vapeur, pre-gatite la aburi, poti sa pui rapid pe masa, in doar 3 minute, tot ce are mai gustos si sanatos natura! Tot anul, indiferent de sezon. Indiferent de cat de putin timp ai.

BonduelleFoto: Bonduelle
  • Brand distins cu statutul de Superbrand*

Pentru ca stim ca timpul tau e valoros, dar la fel si sanatatea ta. Si mai stim ca, uneori, nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Iar acelea sunt zilele in care, credem noi, meriti sa te rasfeti cu o masa delicioasa care sa te incarce cu vitamine si energie. Si, ca ”desert”, sa-ti dea inapoi putin din timpul de care ai atat de multa nevoie.

Folosind metoda unica Vapeur, legumele congelate Bonduelle sunt rasfatate la aburi imediat cum sunt culese. Utilizand aceasta metoda brevetata, nu doar culoarea, textura si gustul legumelor sunt pastrate perfect, dar si vitaminele care de obicei se pierd in timpul procesului clasic de pre-gatire la aburi. Apoi, pentru a pastra tot ce e mai bun din legume pentru o perioada indelungata, legumele sunt congelate imediat. De aceea, legumele congelate Bonduelle Vapeur contin cu 230% mai multa vitamina C fata de legumele proaspete refrigerate de 5 zile si cu 18% mai multa fata de cele congelate standard.

Astfel, tu poti sa gatesti iarna, in doar 3 minute, mixul preferat care contine, de exemplu, legume specifice sezonului cald - la fel de savuroase si pline de vitamine ca in momentul cand au fost culese.

Gama Bonduelle Vapeur este formata din 4 varietati gustoase si aromate, pre-gatite speciale pentru mese surprinzatoare:

Si, pentru momentele cand ai pofta sa-ti faci propriul mix, legumele din Gama Bonduelle Vapeur Mono te lasa sa-ti combini creativitatea culinara cu cele mai delicioase legume congelate. Cum le gatesti depinde doar de tine, pentru ca legumele congelate Bonduelle Vapeur pot fi preparate atat la tigaie, cat si la oala sau la cuptorul cu microunde. In doar 3 minute, indiferent de metoda aleasa. Probabil mai mult o sa dureze sa te hotarasti care MIX ajunge din frigiderul magazinului in cosul de cumparaturi, iar apoi in farfurie.

Noi credem ca sanatos nu a fost niciodata mai delicios. Iar daca nu ne crezi, e nevoie doar de 3 minute ca sa te convingi. Hai la masa si pofta buna!

*Superbrands este organizatia mondiala care ofera prestigiosul statut de Superbrand, brandurilor evaluate de catre un juriu larg de personalitati reprezentative pentru domeniu, denumit Consiliu Superbrands, si validate de consumatori, in urma unui studiu de piata. Criteriile luate in considerare sunt Calitate, Incredere, Diferentiere pe Piata, alaturi de alti indicatori care definesc profilul de consum din diferite piete, la nivel global.

In Romania, studiul este realizat cu sprijinul IPSOS pe un esantion reprezentativ la nivel national. Brandurile prezentate in aceasta sectiune sunt distinse cu statutul de Superbrand, in urma evaluarii generale a Consiliului Superbrands, precum si a studiului realizat la nivel national in Romania, in 2017 care este axat doar pe brandurile de consum. Selectia de branduri include modele de succes in branding, marketing, comunicare si business in sectoarele lor de activitate, fiind inalt evaluate de catre public si de catre specialistii in branding, marketing si comunicare si de reprezentanti la varf ai societatii civile si ai comunitatii de afaceri din Romania.