De cateva saptamani, SkyTower si-a deschis portile pentru publicul larg. Timp de aproape 2 luni, pana la sfarsitul lui septembrie, bucurestenii pot urca la etajul 34 al cladirii pentru a vedea orasul de sus. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11.00 si 18.00, oricine are sansa sa urce in cea mai inalta cladire din Romania. Vizitatorilor li s-a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Odata ajunsi in SkyTower, acestia isi vor putea face fotografii in cel mai inalt loc din Bucuresti si pot lasa mesaje pe care niste baloane le vor purta in zbor deasupra orasului la finalul seriei de evenimente SkyTower Open Doors. (Articol webPR)

Sky TowerFoto: Sky Tower

Corporatistii sunt invitati la joaca

Sky Tower

Pentru ca nordul Capitalei este deja cunoscut ca fiind o zona de business, unde se afla cele mai multe cladiri de birouri, proprietarul cladirii, Raiffeisen Property International, a realizat un program dedicat publicului corporate.Astfel, corporatistilor li s-a pregatit un program special in zilele de joi, cand, dupa ora 17.00, se da startul la relaxare si distractie. Corporatistii din orice companie sunt invitati la cateva ore de joaca „la inaltime” intr-un spatiu neconventional. Vor putea sa se intreaca in curse de masini cu telecomanda, sa joace ping-pong, fussball sau jocuri pe consola. De asemenea, vor avea la dispozitie spatii de relaxare unde pot admira o expozitie de fotografie sau pur si simplu pot savura e o cafea in fata unei privelisti unice deasupra Capitalei.

O perspectiva inedita de relaxare

Primii care au ajuns la etajul 34 al cladirii au fost jurnalistii, care au testat spatiul de joaca si s-au delectat cu expozitia de fotografie „Film vs. Digital” realizata de Cristian Ardeleanu. Fotografiile artistului sunt o paralela clara de cadre trase pe film si cadre realizate cu un aparat digital.

Spatiul de 1.200 mp, a fost impartit in doua zone principale: cea de gaming si cea dedicata artei. In zona de expozitie, sunt expuse peste 30 de fotografii, iar ambianta muzicala si privelistea unica deasupra orasului creeaza un spatiu inedit pentru relaxare.

In zona de gaming se regasesc doua locuri amenajate cu fotolii confortabile in fata consolelor de jocuri, iar in restul spatiului de pe etajul din SkyTower, angajatii corporate se pot juca pe echipe ping-pong sau fussball. Orice corporatist poate simti ce inseamna caii putere (de jucarie, e drept) ai unui Porsche 911 ori ai unui Ferrari pentru ca au la dispozitie masinute cu telecomanda si cateva sute de metri de circuit.

Cladirea Sky Tower este impresionanta nu numai prin dimensiuni, ci si prin modul in care a fost ridicata. Finalizata intr-un ritm record de construcţie de numai cinci zile pe etaj, cladirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower ofera spatii de birouri de ultima generatie si o vedere unica asupra Bucurestiului. Cu o inaltime de 137 metri si 37 de etaje, turnul dispune de 41.200 mp de spatiu inchiriabil, din care suprafata medie pe etaj este de 1.200 mp.