Kremlinul a facut publice imagini cu presedintele Vladimir Putin la sala de sport alaturi de premierul Dmitry Medvedev, aparent destinate sa intareasca imaginea de dur a lui Putin, in conditiile in care cota sa de popularitate este in scadere, scrie The Moscow Times.

Vladimir Putin facand exercitii fizice in resedinta sa din SociFoto: Captura YouTube

Cu tricou alb, pantaloni de trening si pantofi pentru alergare, Putin este prezentat la aparatele de forta intr-o manevra publicitara ce aminteste de fotografii anterioare in care calarea fara tricou, pilota un avion supersonic sau vana un tigru.

Nivelul de incredere de care se bucura liderul de la Kremlin a fost diminuat de injumatatirea valorii rublei intr-un singura an, declinul cotatiei petrolului si de sanctiunile occidentale din cauza situatiei din Ucraina. Totusi popularitatea sa ramane la cote enorme dupa standarde occidentale, el bucurandu-se de increderea a peste 70% dintre rusi.

Dupa ce “au tras de fiare” la resedinta lui Putin de la Marea Neagra, in apropiere de Soci, cei doi lideri sunt vazuti facand un gratar si band ceai.