Actrita Florina Cercel este invitata lui Mihai Gadea in platoul emisiunii "Sinteza zilei" (Antena 3). Actritail vede pe presedintele Basescu ca pe un personaj sinistru care se agata de putere la nesfarsit in loc sa faca un gest de onoare pe final si sa demisioneze.

Mihai GadeaFoto: captura Antena 3

"Nu mi-am dorit niciodata ca acum s atreaca timpul mai repede. Senzatia mea e ca oamenii acestia vor gasi mereu ceva ca sa se agate de putere, sa ne ameninte cu ceva... Cand am vazut nunta Elenei Basescu, masinile acelea luxoase, tinutele acelea abracadabrante... de unde toti acesti bani si lux? Acolo nu a fost o nunta ci s-a pus la cale ceva...dar poporul roman stie astaȚ, a declarat actrita.

Oana Stancu a subliniat si ea ca Traian Basescu ar trebui sa demisioneze in loc sa caute tot felul de solutii pentru a se mentine la putere si i-a cerut lui Mihai Gadea ca Antena 3 sa mai organizeze o plimbare-protest in jurul Cotroceniului.

Oana Stancu i s-a adresat admirativ lui Gadea spunandu-i ca nu ar fi fost rau sa candideze la presedintie daca toti se tem de el si ca ar fi fost un presedinte minunat. Mihai Gadea a respins insa categoric ideea.

Declaratii Gadea:

  • Vom vorbi despre armata nevazuta, care in continuare ea exista. Mare parte din armata care a fraudat alegerile din 2009 a trecut acum la alte lucruri si stau ascunsi
  • Astazi s-a primit o vizita de la niste autoritati "Salut, dl Gadea, s-a facut o plangere" Va e frica, astia din armata lui Basescu Traian? Eu cred ca aveti de ce, aveti foarte multe motive. Daca acesti oameni ar merge la un loc racoros ar fi prea putin
  • Noi - eu unul - suntem printre primii care sustinem valorile occidentale si cu toate acestea unii vor sa sustina contrariul.
  • Avem documente cum niste ministri au mers la ambasada americana si i-au mintit ca niste boschetari, inventeaza tot felul de povesti.
  • Mint pentru ca au sarcina, mint pentru ca trebuiau sa-i compromita pe adversarii regimului Traian
  • In urma cu ceva timp am primit o adresa in care mi se punea in vededre sa pun la dispoizitie institutia si documente. Adresa era de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.
  • Astazi au venit un domn si o doamna, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problema. Au primit o plangere in care se spunea ca eu am strans date pentru a candida la Presedintie
  • Incercand sa aflu mai multe, am vazut de exemplu ca a fost distribuit un tabel pentru strangeri de semnaturi pentru sustinerea candidaturii mele la Presedintie. Tabelul a fost distribuit cand Antena 3 a facut plimbarea de la Cotroceni. Cu o seara in urma, colonelul acoperit a facut o emisiune intreaga despre cum voi candida eu la Presedintie, uitati-l pe infect.

Ora 22:30 Moderatorul si invitatii doresc sa arate ca Traian Basescu nu ar trebui sa primeasca casa de la stat sustinand ca locuinta din strada Mihaileanu este intr-o vila si nu intr-un bloc, asa cum declarase presedintele, iar protocolul de siguranta nu ar impune verificarea celorlalte noua familii din bloc si a invitatilor acestora.

"E bine daca vrea sa se retraga la padure, dar intr-o casa mica, cu gratii la geam", a declarat Gadea.

Ora 22:50 Antena 3 reia subiectul votului din strainatate sustinand ca la ambasadele Romaniei au avut loc fraude uriase.

  • Antena 3, despre votul din strainatate la alegerile din 2009: L-am gasit pe acoperitul care a fraudat alegerile in 2009. Ionescu Vlad. Dovezile "zguduitoare" prezentate: o reclamatie depusa atunci la BEC ca un presedinte de sectie a permis votul pana la ora 22.30.

  • Mihai Gadea: Noi simteam aceste voturi. Invitatii convin ca "sigur omul era ofiter acoperit"

Oana Stancu: Monica Macovei este cancerul sistemului Juridic din Romania. Macovei este prezentata drept "omul lui Basescu" si sunt prezentate "dovezi cutremuratoare despre minciunile ei la Bruxelles".