Mare bulversare, ieri dupa-amiaza, la sediul Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanei Dolj. Cauza: o tanara si focoasa blonda, pe nume… Ionut Catalin C. Posesor de sani pe care multe femei ar fi invidioase, dar cu o voce baritonala, de barbat si organe genitale masculine, Ionut Catalin C. a lasat pe mai toata lumea cu gura cascata.

Focoasa blonda, nascuta hermafrodit, se prezentase la SEIP Dolj pentru a-i fi eliberata o carte de identitate. Ceea ce a constituit o a doua dilema. Cum poza din CI trebuie sa reflecte realitatea, pentru a nu da, apoi, nastere la discordante intre aspectul real al posesorului actului si figura sa din fotografie, oamenii legii s-au vazut nevoiti sa-l fotografieze pe Catalin Ionut C.

rujat si fardat.

Interesanta de observat, pe viitor, ar fi figura subofiterilor de Politie care o vor legitima, intamplator, pe focoasa blonda cu sani de invidiat si vor constata ca numele ei este… Ionut Catalin C.

Tanara blonda le-a marturisit, totusi, cadrelor SEIP Dolj ca intentioneaza sa se supuna unei operatii de schimbare a sexului, moment dupa care isi va modifica si numele in Catalina Ionela, pentru a evita ca, pe viitor, sa mai puna autoritatile in dilema. (Cristian Vasilcoiu)