Minciunile sfruntate ale Mariei Schutz – cum ca ea ar fi verisoara primara cu sotia premierului Adrian Nastase -, precum si promovarea “baronesei” pe listele PSD pentru Consiliul Judetean Dolj au atras decaderea partidului de guvernamant din gratiile localnicilor maziliti si nedreptatiti de autointitulata patroana a SC Piscicola Dunareni si IAS Macesu.

Fortati sa demisioneze si ramasi fara nici o sursa de venit, din cauza ilegalitatilor comise de baroneasa Schutz, oamenii din Goicea, Carna, Bistret si Maces isi varsa, acum, mania asupra partidului de guvernamant, despre care Lili Schutz lanseaza zvonuri cum ca l-ar avea in buzunar.

Mocirlind imaginea PSD, doar pentru satisfacerea propriilor interese murdare, Maria Schutz a adus partidului de guvernamant (pe nedrept) grave prejudicii de imagine. Adunati pe la colturi de strada, oamenii, ramasi fara ocupatie in an electoral, au inceput sa se gandeasca deja in ce patrat vor pune stampila “votat”, in afara celui al PSD.

“Pe mine nu ma intereseaza daca doamna Schutz a dat vreun ban pentru planatia de pomi, ca putea sa-i ia si pe degeaba, dar numai sa fi facut ceva acolo. Eu am lucrat pe plantatie 22 de ani, de la infiintare, iar cand a venit dansa am plecat pentru ca a taiat peste 1000 de hectare de pomi si i-a transformat in lemne de foc.

Inainte eram 115 oameni angajati cu contract, plus 1000 de zilieri care mancau o paine de acolo. Acum nu mai este nimeni… Doamna Schutz vrea acum sa impuna si primar, pentru ca oamenii desemnati pentru candidatura la primariile Goicea si Carna (fost Dunareni), din partea PSD, vin toata ziua la dansa la sediu ca sa-i instruiasca directorii de la ea.

Decat sa mai votez PSD-ul mai bine nu ma mai duc la vot” a declarat Toma Atanasie, fost sef la plantatia de pomi.

De aceeasi parere este si Dinca Haralambie, fost angajat la Piscicola Dunareni: “Nici eu nu mai votez PSD-ul, ca din cauza lor am ramas fara serviciu. Nu le-a placut de noi si ne-au dat afara. Au zis ca ne baga in somaj chiar daca ne luam concediu”.

Fostul director de la SC Piscicola Dunareni, consacratul poet George Ceausu, i-a dedicat celei care a alungat partidul de guvernamant de la inima oamenilor din zona, Maria Schutz, chiar si cateva epigrame pe care vi le redam, in intregime, mai jos.

Balta Carna la un an de la privatizare:

Vestita altadata-n peste

Carna de-azi se recunsoate

Dupa trestia ce creste

In apa in care-noata broaste!

“Doamnei” Lili Schutz:

Ramasa-n coada de peste

Lilisor mica sirena

Cu greu se dezmeticeste

Fosforul dandu-i… migrena!

La preluarea Piscicolei: 200 tone puiet, 110 salariati, profit trei miliarde de lei

Acum: peste putin, salariati circa 30, munca la negru cat cuprinde

I-am lasat mult peste-n lac

Caras, crap si sturion

Insa, dupa al dansei plac

A ramas numai cu Ion (Dascalu – n.r.)

Dupa dezvaluirile din presa:

Mai, sa vezi minunatie

Specialista in verdeturi

Dup-un an de pescarie

A ramas cu ceva greturi!