In ultimul timp, politicienii din Constanta sunt in pana de idei constructive, asa ca apeleaza la destindere si relaxare, doar-doar mai trece timpul. Indeletnicirile alese de unii, cum ar fi viceprimarul Gabi Stan, nu au insa nici o legatura cu rezolvarea problemelor cu care se confrunta populatia, ci se datoreaza lipsei de chef caracteristice indivizilor in cauza.

Unii fac restructurari numai de dragul de a le face, altii se reorganizeaza si isi schimba functiile intre ei, dovada clara de plictiseala si dezinteres. Spre deosebire de insii care isi pierd timpul degeaba, viceprimarul PSD Gabi Stan face ceva, numai ca a uitat ce.

Pentru ca i-ar fi imposibil sa recunoasca faptul ca in ultima perioada a cam frecat menta, viceprimarul a declarat ca a avut activitate, pe la Comisia lui de infrumusetare a orasului si altele asemenea, dar nu mai stie in ce a constat munca propriu-zisa. Cum era de asteptat, Gabi Stan isi aminteste timpul petrecut in afara programului, adica atunci cand ii place ce face.

Vicele Stan vorbeste mai mult cu florile

Astfel, cand scapa de munca sa lipsita de spectaculozitate, vicele isi exerseaza calitatile de fotbalist. Acum doua seri, gasca de baieti din primarie, adepti ai sportului rege, au castigat in fata echipei constituite din reprezentanti ai RAEDPP cu scorul de 6 - 3.

Probabil pentru „performanta” inregistrata, Gabi Stan le-a promis colegilor sai ca le cumpara echipamente. Daca la locul de munca vesnica preocupare a lui Gabi Stan este comunicarea cu florile din birou, ii amintim vicelui ca se castiga mult mai bine din fotbal si ar putea schimba traiectoria cat inca mai poate.

Ca nu degeaba povestea cu foc cum ca ar fi vrut sa fie fotbalist, dar ca nu l-au lasat parintii, dar daca l-ar fi lasat cica ar fi ajuns precum David Beckham sau Adi Mutu, care au bani, masini si femei la dispozitie. Minunate ganduri din partea unui viceprimar, ganduri care dovedesc, cu prisos, ca numai la treburile edilitare nu are mintea.