O parte din primarii comunelor bãnãtene sunt cunoscuti pentru „chefurile primãresti” pe care le dau. Chiar dacã sunt vãzuti de nenumãrate ori prin localuri mai retrase dand adevãrate bairamuri, niciunul dintre ei nu a fost sanctionat vreodatã din aceastã cauzã.

In majoritatea cazurilor insã, la aceste chefuri, primãreii de comune nu sunt insotiti de cãtre neveste, pentru cã le-ar strica tot cheful. In schimb niste tinere de viatã sunt oricand binevenite.

Dacã pe sefi nu-i intereseazã cum se chefuie primarii, nu la fel se intamplã si cu nevestele, care se mai si saturã sã-i treacã cu vederea, sotului – primar, tot felul de escapade.

Asa s-a intamplat la Cheveresu Mare, unde Lenuta Muia, incã nevasta primarului Marcel Muia, s-a sãturat de infidelitãtile acestuia si s-a hotãrat sã divorteze. Cireasa de pe tort, a fost o intamplare demnã de a sta la baza unui scenariu de film.

Domnul primar Muia, a vrut ca la bãtranete sã aibã si amintiri din perioda cea mai infloritoare a vietii lui. Asa se face cã a imortalizat cateva momente fericite pe care le-a trãit nu de mult in apartamentul pe care il detine in localitatea Timisoara.

Din pãcate, pentru el, fotografiile au ajuns pe mana sotiei, care nu a fost prea incantatã de ce a vãzut. „In urmã cu aproape un an, am tot inceput sã gãsesc in apartamentul de la Timisoara diverse lucruri care nu apartineau nici fiului, nici sotului meu.

Nu am spus nimic nimãnui si am urmãrit ce se intamplã, in special telefonul mobil al sotului. In factura detaliatã a sotului meu, am remarcat zilnic un numãr de telefon care apãrea de foarte multe ori, de asemenea mesaje transmise pe acel numãr de telefon.

Am reusit sã citesc cateva mesaje, fãrã ca el sã stie, si am descoperit cã are o legãturã extraconjugalã”, povesteste Lenuta Muia.

Poze compromitãtoare

Curiozitatea a fãcut-o pe femeie sã sune pe numãrul respectiv de telefon.

„Mi-a rãspuns o femeie foarte vulgarã, care mi-a spus cã este top-model si cã a fost la mine in apartament, a fãcut si poze, iar pentru o sedintã foto incaseazã 800 de dolari, dupã care mi-a inchis”, sustine sotia primarului din Cheversu Mare.

Tot curiozitatea a impins-o sã vadã dacã spusele femei de la celãlalt capãt al firului sunt adevãrate.

Stiind cã sotul ei are un aparat de fotografiat in masinã l-a luat si a dus filmul la developat. In poze sunt imortalizati primarul Marcel Muia, intr-o posturã compromitãtoare pentru o persoanã publicã, si A.L. o tanãrã functioarã de la primãria din Lugoj.

Lenuta Muia spune cã dupã descoperirea acestor poze, viata ei a devenit un calvar si cã tanãrã nu o mai lasã in pace. „Stie cã am pozele si, de atunci, m-a sunat de mai multe ori sã mã ameninte.

A pus pe un bãrbat sã-l sune pe fiul meu si sã-l ameninte cã dacã fac publice pozele o sã o pãtesc”, spune sotia primarului.

A.L., tanãra care apare in poze, sustine cã este top-model si recunoaste cã are o relatie cu Marcel Muia de aproape un an si jumãtate insã declarã cã nu a amenintat-o niciodatã pe sotia acestuia si pe fiul ei.

"Da, avem o relatie insã asta e treaba noastrã, ei sunt despãrtiti de mult ( n.r. procesul de divort a demarat in primãvara acestui an si este incã pe rol). Dacã el isi asumã riscul acesta e treaba lui. E adevãrat cã are niste poze in care apar si eu si el, dar asta nu o priveste. Nu am amenintat-o niciodatã.

Sã dovedeascã cu probe", spune tanãra.

Marcel Muia, primarul comunei Cheveresu Mare recunoaste cã a cãlcat stramb si spune cã intr-adevãr a avut o relatie extraconjugalã. Primarul nu neagã nici existenta pozelor compromitãtoare. Localnicii din Cheveresu Mare se feresc sã vorbeascã despre subiect.

Cei mai indrãzneti dintre ei, o fac, insã sub protectia anonimatului. „Am auzit ceva cã l-ar fi prins nevasta cu niste poze. Unii ar fi vãzut si pozele. Da, eu stiu dacã e adevãrat. A fãcut destule pentru comunã.

A fãcut o salã de sport, ce noi nu am avut, a asfaltat drumurile si a pus becuri, noaptea e ca ziua in sat, si la primãrie se tine de treabã. O fi gresit si el ca orice bãrbat”, spune interlocutorul nostru.

Primarul recunoaste

"Domnule primar, e adevãrat cã ati avut o legãturã extraconjugalã?

Da, e adevãrat!

Existã niste poze compromitãtoare cu dumneavoastrã si o tanãrã...

Pozele s-ar putea sã fie…, nu stiu despre ce e vorba, dacã nu le vãd nu pot sã vã spun despre ce e vorba.

Cunoasteti o tanãrã pe numele A… L…, de la primaria din Lugoj?

Da, cunosc!

E persoana cu care ati avut legãtura?

Da!”