Subiectul materialului meu tine sa ramana in anonimat, de aceea sunt nevoita sa-i dau doar initialele: B. {tirbu. |n mana acestuia sta o formula chimica, una care, spune el, “poate revolutiona intreaga istorie a medicinei.

Nu e usor sa fie acceptata o astfel de inventie, atat de benefica pentru cei care se afla in suferinta. E imposibil de schimbat in medicina optica si practicile folosite pana la aparitia acestei substante de sinteza ca antiviral. Acceptarea lui ar insemna o reorientare fundamentala a practicii medicale”, spune B.

{tirbu, cercetator stiintific in micro-biologie. Este stabilit de multi ani in Suedia, unde a si scris o lucrare – “Virusul, ca entitate genetica, si tratamentul chimicoterapic” – in care promoveaza medicamentul “Antivirus B.RO”, inventie proprie.

Aceasta substanta chimicoterapica actioneaza distructiv asupra virusului, atat intracelular cat si extracelular, traversand bariera hemato-cefalica.

Fara a intra in detalii de specialitate, acest medicament este antidotul chiar si in cazurile extreme de boala, cum sunt SIDA si alte boli cu transmitere sexuala, cancerul, corioretinita virala (cauzata de virusul citomegalic, activitatea vizuala scade continuu, pana la orbire), hepatita C, gripa.

Cancerul ar fi de domeniul trecutului Medicamentul are efect distructiv asupra celulelor canceroase, fara sa fie afectate cele sanatoase.Cancerul este cunoscut de mii de ani.

Leonidas din Alexandria recomanda in secolul al II-lea, in cazul cancerului de san, sa fie taiata in intregime tumora precum si o parte din tesutul sanatos, iar Hipocrate, in secolul al V-lea i.H., trata cancerul laringian cu fierul rosu, prin cauterizare.

Azi, cancerul se trateaza cu raze X si chimioterapie, rezultatele nefiind intotdeauna cele dorite. “Experienta a demonstrat ca, atat tumorile benigne cat si carcinoamele, tratate cu Antivirus B.RO pre-operator, timp de 30 de zile, permit interventia chirurgicala. Este suficienta excizia, fara a afecta tesutul sanatos.

Daca se continua tratamentul post-operator, 30 de zile, inlatura radioterapia, citostaticele si elimina posibilitatea formarii metastazelor”. Hepatita C vindecata in doar 5 zile ?! In fiecare an, pe plan mondial, numarul bolnavilor cu hepatita C creste cu 3-4 milioane, in prezent existand peste 170 milioane de persoane infectate.

Unul din tratamentele date in aceste cazuri este medicamentul “Pegasys”, care se administreaza o data pe saptamana, timp de 12 saptamani, dupa care i se face bolnavului o noua evaluare a sanatattii. Tratamentul pe un an de zile costa 1,2 miliarde lei. Conform celor citite in lucrarea de specialitate, “Antivirus B.

Ro” vindeca boala in 5 zile, iar tratamentul nu ar costa mai mult de 20 de Euro. Medicamentul actioneaza miraculos si in cazul gripei. Dupa patru ore de la administrarea medicamentului temperatura scade de la 40 de grade la cea normala, iar dupa 24 de ore simptomele bolii au disparut. Prin administrarea de “Antivirus B.

RO” la persoanele sero-pozitive, rezultatul a fost vindecarea in proportie de 100%. Pentru bolnavii care au dobandit SIDA, rata de inactivare a virusului HIV este de 100%, dupa un tratament de numai 20 de zile. Caile de administrare a “Antivirus B.Ro” sunt oral si intramuscular.

Daca s-ar scoate pe piata un astfel de medicament, costul de fabricatie ar fi redus, oricine putand sa beneficieze de el. Cel care sustine calitatea acestui produs si puterea lui miraculoasa de a vindeca si boli in fata carora medicina inca bate pasul pe loc a tratat si trateaza in continuare cu succes bolnavi in Occident.

Desigur, neavand brevet de inventie, ceea ce face este ilegal. Dupa cum sustine el, datorita rezultatelor bune pe care le-a avut, chiar si in situatii unde medicii de specialitate nu mai puteau face nimic, oamenii bolnavi au continuat sa vina la el.

{tirbu traieste in Suedia, dar dorinta lui este ca de acest medicament sa beneficieze intreaga lume. El tine legatura cu un muresean, caruia i-a predat materiale vaste despre acest subiect si pe care l-a si insarcinat cu obtinerea unui brevet de inventie. Daca este sau nu adevarat ceea ce sustine B.

{tirbu, eu nu pot garanta, pot cel putin sa sper ca nu este o “inventie”. Nu mi s-au dat decat informatiile de suprafata, restul fiind secret profesional. Primul pas pentru a putea intradevar sa-i ajute pe cei care au nevoie de acest medicament este obtinerea unui brevet de inventie. {i-atunci mai putem sta de vorba.