Cel mai important furnizor national de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania, Astral Telecom, a obtinut Certificarea pentru sistemul de management al mediului ISO 14001:1996, implementat in cadrul companiei.

Aceasta certificare conduce la imbunatatirea sistemului de management al mediului si are ca efect facilitarea schimburilor comerciale si imbunatatirea performantelor ambientale la nivel global.

Sistemul de management al mediului implementat in Astral, politica companiei si obiectivele de mediu au fost evaluate potrivit standardului SR EN ISO 14001:1996 in cadrul unui audit extern, ce a avut loc la sfarsitul anului 2004.

„In mai putin de un an de la primirea oficiala a certificarii nationale si internationale pentru sistemul de management al calitatii serviciilor noastre ISO 9001:2000, Astral se remarca si in domeniul calitatii mediului prin obtinerea certificatului de mediu ISO 14001:1996, SRAC si IQNET.

In realitate, aceasta certificare este o emblema a activitatii noastre si dincolo de ea conteaza mult responsabilitatea si implicarea noastra ulterioara in activitati si procese care indeplinesc cerintele nationale si internationale referitoare la protectia mediului inconjurator si care contribuie la

dezvoltarea si promovarea de produse si servicii care reduc riscurile avariilor cu impact asupra mediului“, a declarat Aurel Costea, director general Astral. In acelasi timp, compania Astral a primit si o re-atestare a calitatii produselor si serviciilor oferite.

In ultimii doi ani, compania a investit peste 40 milioane euro in dezvoltarea retelei, in implementarea si dezvoltarea de noi servicii.