Nou standard in managementul mediului

de Adrian Pindici     Impact de Constanta
Luni, 14 februarie 2005, 0:00


Principalele noutati si modificari aduse de noua versiune a standardului EN ISO 14001:2004, publicat in 15 noiembrie 2004, precum si formarea auditorilor interni pentru sistemul de management al mediului pe baza cerintelor noului standard, vor fi abordate in cadrul unei sesiuni de cursuri care se vor desfasura in perioada 14-17 februarie la Constanta.
Luni, 14 februarie, se va desfasura cursul cu tema „Noua editie ISO 14001:2004 - Cerintele impuse de noul standard pentru implementarea unui sistem de management al mediului in raport cu versiunea ISO 14001:1996“, iar in perioada 15-17 februarie cursul de „Formare auditori interni pentru sistemul de management al mediului, in conformitate cu noul standard ISO 14001:2004“.

Ambele cursuri sunt organizate de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA) in colaborare cu TUV NORD Romania si se vor finaliza prin eliberarea unui certificat de absolvire pe baza testului de evaluare, emis de TUV NORD Romania.

„Se va urmari ca participantii la curs sa-si insuseasca cerintele referentialului ISO 14001:2004 din perspectiva auditorului de mediu, procedura de audit intern prin prisma recomandarilor ISO 19011 referitoare la auditul sistemelor de management al mediului si sa isi formeze deprinderile practice de auditori prin parcurgerea de studii

de caz care sa permita aplicarea cunostintelor teoretice dobandite privind conducerea unui audit intern“, ne-a declarat Adriana Barothi, sef Departament de Relatii Comerciale din cadrul CCINA.
Printre cei carora de adreseaza cursurile se numara organizatiile care au implementat si certificat un sistem de management al mediului si organizatiile care urmeaza sa-si construiasca, implementeze si certifice un sistem de management al mediului.65 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri