Aproape singura distractie pe timpul iernii, patinajul a devenit de curand pentru constanteni o pasiune. De la inaugurarea sa, patinoarul nu reprezinta altceva decat o solutie pentru cei care vor sa ramana in forma si sa se distreze alaturi de prieteni, altfel decat in cluburi si discoteci.

Patinoarul este asaltat zilnic de iubitorii patinajului, incepatori sau mai priceputi, tineri si adulti. Mihaela Prusu, administratorul complexului, ne spune ca a demarat acest proiect la inceputul anului trecut, cand a avut loc licitatia pentru achizitionarea spatiului, profitand si de faptul ca orasul Constanta nu avea un patinoar.

Practic, patinoarul a fost deschis publicului pe data de 25 decembrie. Cu o experienta nu foarte mare in domeniu - aproape doua luni - reprezentantii complexului se arata increzatori in reusita afacerii si asteapta cat mai multi tineri sa descopere mirajul unei seri petrecute pe patinoar.

Este, ce-i drept, o modalitate foarte tentanta de petrecere a timpului liber, tinerii, si nu numai, putand imbina utilul cu placutul. „Cel mai bine merge in week-end. Fiind o activitate inedita pentru constanteni, si in vacanta elevilor a mers bine.

De asemenea, si serile organizate sunt extrem de atractive, tocmai datorita surprizelor si concursurilor oferite de noi“, mai precizeaza Mihaela Prusu. In viitor, complexul, care va functiona pe toata durata anului, va fi dotat cu doua baruri, doua terase, cinematograf si scena pentru concerte.

Mihaela Prusu ne asigura ca surprizele vor continua si in perioada verii, cand se va deschide cinematograful si vor avea loc spectacole de divertisment pentru toate categoriile de varsta.

Pe constantenii care inca nu au venit la patinoar, reprezentantii complexului ii asteapta „cu toata placerea pentru a descoperi si o altfel de activitate, in aer liber, placuta, atmosfera pe patinoar fiind foarte frumoasa“.

Intrarea pe patinoar este 100 mii lei, de luni pana joi, si 150 mii lei in week-end. Inchirierea patinelor costa 70 mii lei pe parcursul intregii saptamani, iar biletul pentru vizitatori reprezinta un bon valoric de 30 mii lei. Copiii sub 12 ani platesc 50 mii lei intrarea pe patinoar.

Miercurea este rezervata liceenilor, cu intrarea de numai 50 mii lei, plus 70 mii lei inchiriat patine, iar in fiecare joi, studentii au parte de o „super – seara“ pe patine. Şi aceasta pentru ca, desi platesc o singura serie de la orele 22.00, patineaza toata noaptea.