Ieri s-a pus punct editiei din acest an a Campionatului National de volei pe plaja "Nestea". Titlul national a revenit echipei Volei Club Municipal Constanta II, echipa care a dispus in finala, cu scorul de 2-1 de satmarenii de la Sailer.

Echipa invingatoare i-a avut in componenta pe Adrian Holhos si Daniel Tudoran, iar pentru victoria de ieri constantenii au intrat in posesia sumei de 26 de milioane de lei.

Baietii de la Sailer, Marius Mascovici si Emil Lung au facut tot ce au putut ca sa aduca titlul la Satu Mare, dar au trebuit sa se recunoasca invinsi de constanteni, mai inspirati si mai norocosi in meciul de ieri. Pentru medalia de argint, cei doi au fost recompensati cu suma de 17 milioane de lei.

Finala mica, cea pentru locurile 3-4 s-a incheiat cu victoria primei echipe de la Volei Club Municipal Constanta dupa ce a invins cu 2-1 pe MG Motel Select. Echipa de pe locul 3 a incasat suma de 13 milioane de lei, iar cea de pe locul 4 s-a multumit doar cu 8,75 milioane de lei vechi.

Echipele clasate pe locurile 5-8, Europart, Terry, Femina, Milos Guard au primut premii variabile, intre 5,5 si 4 milioane de lei.

Inainte de a incheia se cuvine sa amintim sponsorii campionatului: Nestea si Autonet - sponsori principali; Sailer, Ursus, Allianz Tiriac Asigurari, BCR, Ovi Trans, Omniasig, Bocons, Vanolux, Beach Sport, Restaurant Mon Ami si Motel Select, Restaurant Femina, Colour World - sponsori.

Parteneri media: Informatia Zilei, Gazeta de Nord Vest, Friss Ujsag, Glasul Satmarului, Viata, N-V TV, Pro TV, Radio Unu, Radio Transilvania, Radio Impact, City Radio si Magyar Hirlap.

La festivitatea de premiere a fost prezent primarul Iuliu Ilyes. Acesta a fost fluierat copios de suporterii Olimpiei aflati in zona. Noi am fi vrut ca sa-l vedem la fata locului pe Stefan Szabo. Dar nu da dumnealui fata cu "Commando Oli". Pentru asta iti trebuie oarecare curaj.