Clubul Olimpia a fost lasat sa moara, FC Oasul Negresti s-a dezintegrat. Lovituri grele pentru fotbalul satmarean. Doua echipe de traditie in fotbalul local si cel national au disparut dintr-un foc. Surprinzator, lista nu s-a incheiat si la rind pare sa vina Victoria Carei.

Intrebat despre situatia de la Victoria, presedintele Ioan Anitas ne-a confirmat ca sint probleme mari. "Primaria nu poate sustine in totalitate echipa si avem mari probleme financiare". Presedintele Anitas, fara a nominaliza vreo persoana, ne-a spus ca sint citiva oameni influenti din Carei care incearca sa puna bete in roate Victoriei.

Pentru ca toate firele duc la Ludovic Keizer, l-am contactat pe fostul mare fotbalist al Olimpiei de acum trei decenii. Iata ce ne-a declarat domnia sa: "Domnul Anitas este un simplu angajat care este platit din banii Primariei. De cind este presedinte al Victoriei nu a adus nici un leu, nici un sponsor linga echipa.

De teama sa nu ii ia cineva locul a refuzat sa accepte o colaborare cu Fink Fenster, echipa care a venit cu o propunere de finantare de 2 miliarde de lei. Dumnealui nu vrea asocierea nici cu FC Keizer. Adica sa se puna in practica ideea ca echipa FC Keizer sa devina satelitul Victoriei" a spus foarte afectat fosta glorie a fotbalului satmarean.

Pentru a-si dovedi buna credinta si faptul ca iubeste fotbalul si echipa careiana, el a spus ca renunta la echipa FC Keizer, care a promovat recent in Divizia D si pe care o lasa fara nici un fel de conditii Victoriei.

Lucrurile se vor lamuri astazi cind la sediul Primariei va avea loc o intilnire la care este asteptat primarul Tams Benko, Ludovic Keizer si domnul Anitas.