Ii admiram si ii intelegem in mod deosebit pe cei care stiu sa faca bani din piatra seaca. Insa modul in care familia Tulip (pseudonim de "afaceri"), din Lugoj, castiga foarte multi bani ne-a uimit. De aceea, ne-am propus sa va uimim si noi pe voi cu povestea lor. Prin asta nu indemnam pe nimeni sa le calce pe urme.

In Europa, la Saint Tropez

Dupa ce au cutreierat Europa, fiecare separat, s-au intalnit in Franta, la Saint Tropez, unde si-au unit destinele. In 2000, s-au intors acasa si au pus bazele unei "afaceri" extrem de profitabile, in care banii se imbina cu placerea. Acum, membrii familiei Tulip traiesc doua vieti paralele, una de fatada, de cuplu onorabil, si alta necunoscuta, de gigolo si amanta de lux.

Tulip, stalpul casei, s-a nascut, dupa spusele sotiei sale, "cu o mataranga de om prost". Ca sa ne convinga, i-a masurat barbatia in fata noastra, cu un metru de croitorie. Cateva minute, ne-am holbat ca la Gradina Zoologica, cum femeia lui Tulip i-a adus organul in stare de erectie. Triumfatoare, ne-a aratat minunea: "Vedeti, nu v-am mintit: 27 de cm!".

La aceasta dotare a naturii, se adauga si altele, la fel de atragatoare pentru sexul frumos, o statura atletica, de peste 1,80, ochi verzi si par negru, ca de tigan, un fel de Don Juan modern. Tulip isi "dezmiarda" nevasta, spunandu-i Tuliputa. Adevarul este ca arata traznet in fustita ei mult prea scurta pentru imaginatia barbatilor.

Un corp superb, cu doua "balcoane" pe masura si o crupa de iapa naravasa, care in foarte scurt timp a facut sa ne creasca tensiunea. Numai reporter in astfel de situatii nu ti-ai dori sa fii. Insa, tari pe pozitie, am continuat sa o privim convinsi ca vom ramane cu privitul. Familia Tulip ne-a facut o demonstratie de dans erotic, care s-a finalizat cu un striptease. Apoi am fost invitati la masa.

In sufragerie, aveam in fata un cuplu schimbat in totalitate. Imbracati la patru ace, vorbeau si se comportau ca niste persoane de vaza, demonstrand si o cultura aleasa. Povestea lor ne-a aratat inca odata ca uneori si omul contribuie la destinul sau.

Norocul de pe tarmul marii

In 1990, Tulip avrea 21 de ani si, profitand de un moment favorabil al vietii lui, a plecat in Suedia. Cunoscuse, intr-o noapte, pe plaja de la Mamaia, o suedeza planturoasa si nimfomana, pe nume Else. "Cand suedeza avea orgasm, urla ca o soprana si plangea de parca ar fi batut-o cineva", spune Tulip.

Era inebunita dupa el, astfel ca a facut toate demersurile legale sa se poata casatori si sa-l duca la Stockholm. Sotul Elsei murise cu 10 ani in urma, iar ea isi traia viata luptand impotriva frustarilor din tinerete. De Tulip era indragostita pana peste cap: era pri-mul barbat din viata ei care a putut-o satisface.

Insa, la doar 5 luni de la incheierea mariajului, in timpul unei orgii sexuale, Elsa a dat ortul popii, in urma unui infarct. Tanarul roman s-a trezit peste noapte unicul mostenitor al suedezei, cu 15 milioane de dolari in cont. si-a cumparat un Ferari, a cutreierat Europa, America si Asia.

A vizitat tot ce se poate vizita, a cheltuit cu nesabuinta, reusind in numai 8 ani, sa toace toata mostenirea. O vorba de-a noastra spune ca "tot ce vine pe..., tot pe... se duce!" In vara lui 1998, s-a trezit in sudul Frantei, in apropiere de Marsilia, fara nici un ban in buzunar.

Dupa multe incercari si lipsuri, s-a lipit de un grup de romani, care lucrau cu ziua pe unde nimereau si dormeau intr-o baraca din lemn in incinta unui srot. Neobisnuit cu munca fizica, Tulip se ranea aproape zilnic, ba la o mana, ba la un picior, apoi lancezea cateva zile pe un pat de zdrente. O data si-a spart capul intr-o teava si a ramas imobilizat mai multe zile.

Acea perioada a fost pentru Tulip un cosmar, de care isi aminteste cu groaza. Atunci, unul dintre romani, pe nume Vasile, de undeva din judetul Iasi, l-a intrebat daca vrea sa castige bani mai usor, iar Tulip i-a raspuns ca ar fi in stare sa faca orice.

Primul contact (homo)sexual

Basilio, cum era cunoscut acolo Vasile, l-a pregatit psihic si, la prima intalnire, nu l-a lasat sa manance nimic, pentru a nu-i fi greata. Tulip nu a inteles prima data despre ce ar putea fi vorba, pana cand nu a intrat intr-un bar de homosexuali din Marsilia. Abia acolo, Basilio i-a spus-o franc: "Ai doua posibilitati si un singur barbat, tu decizi!".

Si din acea zi, a facut sex cu barbati, devenind in scurt timp cel mai cautat gay de pe riviera franceza. In sufletul sau insa, Tulip nu era de acord cu aceste legaturi nefiresti, dar tot amana retragerea pentru ca voia sa adune si ceva bani, ca sa scape de munca fizica.

Dupa ce si-a stabilit resedinta la Saint Tropez, intr-o seara, pe cand se plimba pe tarmul marii, a intalnit-o pe Ileana, careia ii spune acum Tuliputa, si de atunci nu s-au mai despartit.

Prostituata la 15 ani

Ileana avea parinti instariti, dar cu toate ca puteau sa-i ofere tot ce si-ar fi dorit, erau de o zgarcenie proverbiala. Langa ei, locuia un barbat de vreo 45 de ani, care jinduia la nurii Ilenei. Fata era prea dezvoltata pentru varsta ei. Anii pe care-i avea in realitate nu-i puteai banui. Arata de 19 - 20 de ani. Vecinul i-a dat primele lectii de sex.

Apoi, a trecut la sex oral si chiar la perversiuni. Dupa 10 luni, Ileana a ajuns stapana jocului, fiind capabila sa termine un barbat in cateva minute. Vecinul, vazand ca nu o mai poate satisface, s-a gandit sa profite de pofta ei de sex si a oferit-o si altor barbati, pentru bani. Parintii fetei, mult prea pre-ocupati de averea lor, nu au observat schimbarea din viata fetei.

Si-au cumparat o casa intr-un sat din apropiere iar Ileana a ramas singura la Lugoj. Dupa terminarea liceului, l-a cunoscut pe Giovani, un italian de 52 de ani, pripasit dupa revolutie in Romania. A infiintat o firma care fa-cea transporturi de marfa in Europa. Intre cei doi s-a stabilit o relatie mai speciala, care a culminat cu un fel de casatorie.

Au trait in concubinaj doar 4 ani, pentru ca Giovanni a murit intr-un accident aviatic. In urma disparitiei, Ileana nu s-a ales cu mai nimic. A plecat in strainatate numai cu ce avea pe ea. Ca sa supravietu-iasca, a recurs la ceea ce o invatase vecinul. Astfel, a ajuns la Saint Tropez, unde se prostitua cu turisti bogati.

Intr-o seara l-a intalnit pe Tulip si s-a indragostit de el la prima vedere si, spune ea, pentru todeauna.

Bazele unei afaceri prospere

Dupa ce si-au povestit unul altuia viata dusa pana atunci, le-a venit ideea unei "afaceri". Aceea de a-si oferi serviciile unor cupluri dornice de schimbari, sau celor cu ciudatenii. Tulip ne-a povestit cum o olandeza bogata l-a pus sa se masturbeze in fata ei.

Ileana ne-a relatat si ea despre un cuplu de marocani, care voiau sex in grup, dar nu oricum, ci imbracati toti in costume din latex, mulate pe corp si cu acces spre organele sexuale. Orgia dura uneori cateva zile. Dar si sumele incasate erau pe masura. Marocana insa s-a indragostit de Tulip si, pentru a scapa de ea, cei doi au fugit din Franta.

Au venit acasa, in Romania, si-au cumparat o casa la marginea orasului, si au continuat "afacerea" inceputa in strainatate, fara sa atraga atentia. Duc o viata linistita, fara a invita pe nimeni la ei acasa. Pleaca pe neasteptate si se intorc tot asa. Desi au nevoie de cineva ca sa aiba grija de casa, nu au angajat pe nimeni pana acum, pentru a nu da de banuit. Ei sustin (si chiar cred) ca sunt oameni de afaceri importanti.

Anunturi matrimoniale

Primul lucru pe care l-au facut la pornirea "afacerii" a fost sa inchirieze mai multe vile izolate, in Poiana Brasov, Mamaia, Baile Felix, Iasi, pe Dealul Copoului, langa Targu Mures si la Baile Herculane. Astfel, controleaza intreg spatiul romanesc si, in spatele firmei lor de consultan-ta, ei ofera servicii sexuale pentru clientii care platesc bine.

Cuplurile sunt racolate prin intermediul anunturilor de mica publicitate din presa centrala, la rubrica matrimoniale. Libertatea: "Numai cu noi veti cunoaste nebunia placerilor trupesti!". Romania libera: "Cuplu rafinat, oferim clipe pline de fantezie. Garantam satisfactie totala!".

Evenimentul zilei: "Femei casatorite, daca fantasmele voastre erotice va macina fara incetare, daca simtiti trecerea timpului, ca un imbold spre trairi duse la extrem, eliberati-va de prejudecatile sexuale si maritale. Lasati-va corpul si mintea sa guste din arta amorului fizic total si sentimentul ascuns de regret va disparea. Garantam clipe de neuitat".

Jurnalul National: "Multi dintre noi se plang de desertul sexual in care traim. De ce sa nu profitam de viata noastra si de timpul liber. Cuplu specializat in arta erotismului, garantam orgasme multiple". Sex total: "Sotia mea are sexul in intregime depilat. Foarte des poarta o fusta mini din matase, fara nimic sub ea. Ador sa o vad facand dragoste cu un barbat dispus sa plateasca pentru asta.

Sotia mea este libera in intregime si foarte des o imprumut si pe la prieteni, sau la cei care doresc sa faca amor cu ea".

Pretentii speciale

In scurt timp, au ajuns foarte solicitati si au angajat o tanara, fara prejudecati, pentru programari, care uneori se fac si in avans, iar intalnirile au loc in vilele din locatiile preferate de clienti.

Intrebat despre preferintele sexuale iesite din comun, Tulip ne-a povestit cazul unei sotii de parlamentar, de 29 de ani, care a solicitat lectii aprofundate de Kama Sutra: "Femeia parlamentarului era superba, cu un trup de manechin. Cand a luat legatura cu noi era disperata. Mi-a spus la telefon: "-Trebuie sa ma invatati tot ce stiti, altfel imi pierd sotul.

A venit si a stat impreuna cu noi vreo doua saptamani. Dupa 3 luni am auzit ca parlamentarul a renuntat la politica pentru a se ingriji mai mult de familie". Afacerea merge in stil mare. Medicii angajati verifica sanatatea pretendentilor la serviciile acestui cuplu.

Tulip ne-a aratat o vedere primita de curand din Insulele Bahamas: "Daca vrei, intr-o zi am sa-ti daruiesc un penis din aur de 22 carate, la fel ca al tau de mare! Emilia".