Pe Vasile Boudi l-am intilnit ieri la baza sportiva a LPS din apropierea Strandului. Cu toate ca proiectul preluarii echipei Florenta Odoreu a cazut, Vasile Boudi nu se da batut si ne-a declarat ca are variante de preluare a altor echipe cu care va activa in mod sigur in Divizia C.

In mod sigur, echipa pe care o voi conduce va activa in acest sezon in Divizia C" a afirmat plin de optimism cel care a promovat Olimpia pe prima scena a tarii. Din informatiile pe care le detinem, Vasile Boudi are 3 variante de a prelua o echipa din Divizia C pe care sa o mute la Satu Mare. El se afla in tratative cu Minerul Sarmasag, Oltul Slatina si Viitorul Scornicesti.

Cu mari sanse de a se materializa ultima varianta. Adica ar putea muta echipa din Scornicesti la Satu Mare.

Cind si cum se vor materializa aceste proiecte nu am aflat. Pina una alta, jucatorii care ar putea activa in noua echipa, se antreneaza, sub conducerea profesorului Mihai Sabau, la baza sportiva a LPS. Noutatile in acest lot ar fi prezenta la antrenamente a lui Gicu Covacs (ex Unirea Dej) si Sergiu Stan (Oasul Negresti).

Cit priveste locul de disputare a meciurilor viitoarei echipe, potrivit celor spuse de Boudi, s-ar putea juca la Ardud, pe stadionul Somesul, sau chiar pe Olimpia.