In cele din urma, in secretariatul Primariei, a avut loc o intilnire a domnului Iuliu Illes cu citiva consilieri si gazetari. Intrevederea a fost scurta, de nici 10 minute. Domnul primar nu a facut altceva decit sa repete ceea ce a mai spus anterior. Ca Primaria, Consiliul Local nu poate ajuta Olimpia.

Ca nu isi permite sa finanteze un club cu asemenea datorii, ca nu e legal, ca are pe masa mai multe dosare in care s-a constatat ca la Olimpia s-au cheltuit bani aiurea. Domnia sa a mai spus ca Consiliul Local poate sa suporte doar cheltuielile legate de utilitati; intretinerea stadionului, gaz, curent etc. In plus, primarul Iuliu Illes a spus ca nu ia in seama acuzatiile aduse de presa.

Legat de aceasta afirmatie, domnul primar ar trebui sa stie ca presa nu prezinta numai opinii personale ale unuia sau altuia dintre gazetari. Ci a miilor si zecilor de mii de cititori si de iubitori ai sportului. Iar daca ar fi sa ne luam dupa un sondaj, circa 90% dintre satmareni se declara impotriva desfiintarii Olimpiei.

Iar daca parerea celor pe care ii reprezinti nu are nici o insemnatate, atunci chiar ca nimic nu mai conteaza in Satmarul nostru. Care este si al celor care vor ca orasul nostru sa aiba o echipa de fotbal care sa se numeasca Olimpia si nu FC Satu Mare.

Daca satmarenii nu-i vor, Jucatorii Olimpiei vor evolua la alte echipe din tara

O mare parte din componentii Olimpiei si-au gasit alte echipe la care sa evolueze. Dind dovada de caracter, acestia nu au semnat un nou angajament cu speranta ca luni, adica ieri, autoritatile locale vor gasi o solutie pentru scoaterea echipei din impas si sa isi continue astfel activitatea la Olimpia.

Asteptarea lor a fost in van, pentru ca cei in masura, Consiliul judetean si Consiliul local au refuzat orice forma de ajutor a Olimpiei.

Drept urmare, mai multi jucatori ai gruparii satmarene se afla deja la alte echipe cu care au ajuns, sau cu care negociaza noi contracte.

Csik si Suciu, care au ajuns de saptamina trecuta la un acord cu Universitatea, dar au asteptat ziua de luni ca sa se petreaca o minune la Satu Mare, au plecat la Cluj sa semneze noile contracte.

Fundasul Petre Batin a ajuns la Armatura si este pe cale de a semna un nou angajament. Mijlocasul Tempfli s-a inteles cu Dacia Mioveni, iar Marcel Rus se afla deja in ograda celor de la FC Brasov echipa pentru care va juca in urmatorul sezon.

Veteranul Dragomir (36 de ani) ar putea ajunge la o echipa de Divizia C, in timp ce Raileanu si Oros sint in asteptarea unor oferte.