Cea mai mare parte a sectiilor din Spitalul Municipal Turda sunt inchise in luna august pentru ca multi medici au plecat in vacanta. Cel putin 10 compartimente sunt inchise sau urmeaza sa se inchida in zilele urmatoare.

Daca aveti probleme la Gastroenterologie, Oncologie, Chirurgie-Ortopedie si Diabet Zaharat, puteti incerca din aceasta saptamana pentru ca sectiile promit sa fie deschise in luna august. In timp ce unii vin din concediu, altii pleaca, in consecinta alte categorii de pacienti raman descoperiti.

Abia din 19-22 august isi deschid portile compartimentele de Psihiatrie, Boli Infectioase si Cardiologie. Pana in luna septembrie, daca aveti probleme cu plamanii, ochii sau cu diverse fracturi puteti sa apelati la spitalele din Campia Turzii sau Cluj pentru ca sectiile cu acest profil sunt, la Turda, inchise.

Cazurile urgente sunt tratate pentru ca Centrul de Primire Urgente, functioneaza non- stop. De asemenea, conducerea spitalului asigura pacientii ca vor fi asigurate la parametrii normali liniile de garda la: Pediatrie, Ginecologie, Chirurgie, ATI-Medicala.