Dupa ce colaborarea a stat o vreme sub semnul intrebarii, s-a ajuns in cele din urma la o intelegere intre echipele de fotbal Victoria si FC Keizer Carei. Mai mult, la intelegerea despre care vorbim a devenit parte si Fink Fenster Petresti.

Mai pe larg, sase din juniorii echipei FC Keizer Carei au devenit jucatorii Victoriei Carei. Acestia au fost cedati gratuit Victoriei pina la terminarea junioratului. Daca, dupa implinirea virstei de 18 ani cei de la Victoria vor dori sa ii pastreze pe unii in lot, se va semna o noua intelegere. Daca nu, jucatorii vor reveni la FC Keizer.

In ce priveste intelegerea dintre FC Keizer si Fink Fenster, aceasta are o alta componenta. FC Keizer va deveni satelitul echipei din Petresti in sezonul viitor asa ca o parte din jucatori vor putea fi utilizati atit la Fink Fenster cit si la FC Keizer. De altfel cele doua echipe au si disputat ieri un joc scoala.

Cit priveste echipa FC Keizer, de la Ludovic Keizer am aflat ca va evolua in Divizia D in sezonul care urmeaza sa inceapa.

Concluzionind, putem spune ca in acest caz si-a facut loc intelepciunea, orgoliile fiind lasate in cele din urma la o parte. Totul in folosul fotbalului.