Directorul general al societatii "Mittal Steel" Roman, judetul Neamt, Dorel Romano-Barsan, a fost schimbat, incepand cu 15 august, cu Gheorghe Stanoiu, care va ocupa functia de director executiv, dupa ce a fost director mecanoenergetic.

Dorel Romano-Barsan, care a fost directorul general al societatii "Petrotub" in ultimii zece ani, ramane in cadrul fabricii si se va ocupa in continuare de calitatea materiei prime.

Surse din cadrul societatii au dezvaluit ca Regie Paul, managerul general indian al "Mittal Steel", a decis schimbarea conducerii executive a societatii din cauza unei serii de disfunctii in coordonarea activitatii.

Noul director al "Mittal Steel", inginerul Gheorghe Stanoiu, a declarat ca a acceptat functia la solicitarea patronatului, simtindu-se dator sa raspunda unei asemenea provocari profesionale care-l onoreaza.

Absolvent al Facultatii de Tehnologia Constructiilor de Masini din cadrul Institutului Politehnic Iasi, Gheorghe Stanoiu a lucrat in Petrotub din anul 1982, de la absolvire, urcand, treptat, in ierarhia societatii, fiind mai intai sef al Atelierului intretinere reparatii mecanice din cadrul Laminorului de 16 toli, din 1999 devenind director mecanoenergetic.

Dorel Romano-Barsan a refuzat sa faca comentarii privitoare la acesta schimbare, declarand doar ca a primit alte insarcinari in cadrul companiei.