Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, neaga vehement existenta stenogramelor pe care deputatul de Arges, Cristian Boureanu le-a prezentat, stenograme care ar incrimina citiva membri PSD. El declara ca respectivele scrieri sint trucate.

"Nu au existat stenograme. Era nevoie de o hotarire pentru a se face astfel de inregistrari. La nivel de partid nu a fost nimic de acest sens. Nici la alte partide nu cred ca exista asa ceva.

La Senat intr-adevar avem stenograme, dar procedura este in felul urmator: fiecare membru care ia cuvintul primeste transcrierea respectiva, face corectura, daca el considera ca s-a gresit ceva si apoi semneaza. La partid nici vorba sa se fi facut acest lucru. In plus, daca cineva ar fi stiut ca este inregistrat si-ar fi cintarit cuvintul.

Cred ca domnul Boureanu va iesi sifonat din toate acestea. Dupa parerea mea, povestea cu asa-zisele stenograme a fost aruncata pe piata pentru ca ziaristii sa schimbe subiectul si sa nu mai dezbata situatia actuala a tarii. Probabil urmeaza sa se aduca in discutie cazul mineriadelor pentru a abate din nou atentia presei", a mai spus Vacaroiu.