Este blonda si ii stabileste presedintelui Romaniei, Traian Basescu, agenda de lucru. Cel de-al doilea aspect al descrierii de fata sta scris – aproape negru pe alb – la capitolul atributii ale Cancelariei presedintelui, acolo unde blonda, adica Elena Gabriela Udrea, este consilier de stat.

Care Elena Gabriela Udrea? Acea Elena Gabriela Udrea care era convinsa, la un moment dat, ca Norvegia are presedinte… Aceeasi blonda consilier de stat se pare ca a trecut peste momentul jenant, insa a simtit nevoia sa se relaxeze la mare, probabil pentru a sterge din minte si alte momente nu tocmai placute – comentariile legate de imbracamintea mult prea decoltata si transparenta a doamnei, scandalul legat de sotul Cocos.

Dupa cum au tinut sa ne incredinteze anumite persoane de bine, Elena Udrea era, cel putin in cursul zilei de ieri, bine-mersi cazata in incinta complexului de vile de protocol din Neptun, unde, pe plaja bine imprejmuita si pazita, s-a zbenguit in voie. In ciuda… bietilor jandarmi aflati in post (si la propriu, si la figurat!).