Razboiul rece intre Prefectura Valcea si CJ Valcea si anume intre prefect doamna Anuta Handolescu si cei doi vicepresedinti ai CJ domni Calea si Patru a ajuns sa fie un spectacol cinic si tragicomic pentru cetatenii acestui judet.

Presa PSD-ista valceana acuzata da canibalism jurnalistic de insusi Ion Calea care se pare ca are o rubrica rezervata si care ocupa mereu prima pagina reprezentand cireasa si deliciul cititorilor alimenteaza acest conflict. Sa nu uitam ca tot ce conteza este o bucatica de sorici din ciolanul natiunii pentru care se lupta alesii si guvernantii.

Dupa ce un "ziar" a publicat un pamflet despre doamna Prefect Anuta Handolescu acesta nici una nici doua a dat ziarul in judecata, nu mai e mult si o sa vedem cum oameni politici o sa dea in judecata si desenele animate pentru eventuala asemanare cu Tom si Jery, si o sa ii faca dosar penal si lui Ion Creanga ca a furat pupaza din tei.

Miercuri 31 august la sfarsitul sedintei pe un ton solemn vicepresedintele Ion Calea a tinut un discurs (care demonstreaza caracterul obsesiv al acestuia pentru presa) de cateva minute in care marturisea ca nu el este sursa de inspiratie ale "desenelor animate" si nici nu stie nimic depre "scufita rosie" si oricum nu e treaba lui ca a violat-o lupul etc. etc. etc.

Un consilier vizibil iritat de interventia intervenuta…a suierat cu limba intre dinti ca ziarul cu pricina "rosu, galben si albastru" e din ograda PRM-ului si ce s-a trezit el asa sa se supere pe sat ca nu despre el ar fi vorba, domnul Ion Calea i-a replicat ca a auzit dansul, da nu a citit articolul, (ca asa avem noi parte de manelisti politici fac totul dupa ureche si sunt condusi de babele din targ)

Telenuvela continua si ruleaza in Ramnicu Valcea in cladirea Prefecturii si a CJ Valcea.

Puteti viziona acest spectacol gratis, daca insa aveti probleme este imposibil sa le rezolvati, saptamana asta am incercat sa merg si eu ca orice cetatean in audienta la domnul Calea, nici vorba e ocupat moncher treaba multa la CJ Valcea asa ca am mers la Prefectura teapa si aici, ca sa poti discuta cu doamna prefect trebuie sa vi miercurea intre 07 si 09 dimineata sa te inscrii la audienta si abia dupa trei saptamani daca ai noroc si zile sa de intalnesti cu majestatea sa.