Doi copii, cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-au rasturnat cu o masina pe care o furasera. In timp ce executau serviciul de patrulare pe Calea Aradului din Timisoara, doi lucratori din cadrul compartimentului Furturi din Autoturisme au observat, putin dupa miezul noptii, prezenta a doi copii singuri intr-un Volkswagen Passat.

Intrigati de faptul ca unul dintre minori se afla la volan, iar celalalt in dreapta soferului, agentii s-au apropiat pentru a-i chestiona pe cei doi. Nu au mai apucat sa faca acest lucru, intrucat baiatul aflat la volan a demarat in tromba. Imediat, oamenii legii au dat alerta prin statie si au pornit in urmarirea copiilor. Masina politistilor indica la un moment dat viteza de 180 de kilometri pe ora.

Cursa avea sa se sfarseasca la circa 10-12 kilometri de Timisoara, in apropiere de comuna Jebel, cand intr-o curba periculoasa minorul aflat la volanul VW-ului a pierdut controlul masinii. Autoturismul s-a rasturnat si s-a dat peste cap de mai multe ori. Cei doi copii au scapat cu viata ca prin minune, insa au fost transportati de urgenta la spital.

Politistii au stabilit ca cei doi copii, ambii din comuna timiseana Giarmata, sunt, in ciuda varstelor fragede, "clienti" mai vechi ai politistilor. De-a lungul timpului ei au dat mai multe spargeri in Timisoara. Cea mai recenta "aventura" a fost jaful dat la un birou de avocatura din orasul de pe Bega.