La Cluj, primele de joc sunt inexistente, si cu toate acestea, in sezonul trecut echipa a terminat pe locul cinci. Baietii de la Politehnica Cluj efectueaza antrenamentele la bazinul de la Clujeana. Vineri si simbata ei vor participa la Oradea la Cupa Romaniei alaturi de Crisul Oradea si Astra Arad, primele doua calificandu-se in faza urmatoare.

In acest sezon care va debuta in octombrie, in lotul echipei Poli Cluj au fost promovati mai multi jucatori de la juniori, dar care sunt pre acruzi pentru a se lupta de la egal la egal cu marile forte ale polo-ului romanesc.

Memoriu la Consiliul Local

In momentul de fata bazinul este in revizie tehnica anuala.

Toate cheltuielile legate de, salarii si intretinere sunt suportate de catre Universitatea Tehnica, de la bugetul local nefiind alocat nici un ban desi orase ca si Bucuresti, Pitesti sau Oradea beneficiaza de sprijinul autoritatilor locale.Dupa cum ne-a declarat, Vasile Pop, administratorul bazinului si totodata antrenorul echipei Poli Cluj, a echipei de polo feminin si a echipelor de juniori, intentioneaza sa inainteze un memoriu catre Consiliul Local pentru a incerca sa obtina fonduri pentru plata facturilor la gaz si curent aceste fiind foarte mari in perioada de iarna.

"Vrem sa inaintam un memoriu catre oficialitatile locale pentru a ne ajuta sa platim ori gazul ori curentul, deoarece bazinul este mandria orasului si totodata este unul dintre cele mai frumoase din tara", ne- a mai declarat Vasile Pop.

Putina lume stie ca 75 la suta dintre copiii din Romania sufera de deficientele de postura cauzate de statul prea mult la calculator, asezarea incorecta in banca in timpul orelor, dar si din cauza faptului ca in scoli se face tot mai putin sport, Aceste deficiente care tind sa devina in scurt timp o problema nationala se corecteaza cel mai usor si mai repede prin inot.