Judecand dupa numarul redus de proiecte de hotarari de pe ordinea de zi, numai zece, la prima vedere se putea vorbi despre o sedinta lejera. Numai ca, alesii judeteni liberali au votat cot la cot cu pesedistii doar ca sa blocheze propunerile venite din partea pre[edintelui Florin Anghel.

Si au reusit in cazul transferului unor terenuri din proprietatea CJ in cea a Parcului Industrial Serplo, proiectul fiind respins. Cei trei consilieri judeteni ramasi in tabara PNL au ridicat mana alaturi de colegii din PSD, motivand ca "nu este clar de ce se dore[te acest schimb".

De altfel, tensiunile au aparut inca de la primul punct al sedintei, validarea unui nou consilier judetean, Rares Enescu (PSD), in locul lasat liber de Marin Constantin. Nicolae Alexandri (PNL) nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Florin Anghel.

Acesta abia incepuse sa-l prezinte pe noul coleg, cand a fost intrerupt de Nicolae, care l-a aten]ionat ca "mai intai, trebuie prezentat raportul comisiei de validare". Celelalte proiecte au fost, in schimb, aprobate in unanimitate, fara alte discutii.

Totusi, la final, vicepresedintele Emil Radulescu le-a atras atentia consilierilor ca "prin respingerea transferului de terenuri, ati blocat la Serplo o investitie de 30 milioane de euro".

Ironic, independentul Dragos Gunia i-a sugerat presedintelui Anghel ca de acum inainte sa foloseasca "metoda de prezentare prin desene" deoarece unii dintre colegii sai "nu vor sa inteleaga ceea ce este scris negru pe alb".