Au facut cunostinta intr-un cabinet medical, in urma cu patru luni. Ea – profesor universitar la Universitatea Ovidius, 46 de ani, el – dansator, in varsta de 32 de ani. Sau, cum i se spune acum, dupa ce ea l-a dat in gat Politiei, „Gigolo”. Atractia dintre cei doi a fost, dupa cum ne-a incredintat el – „brusca, totala si dintr-o data din partea ei”.

„M-a vazut si m-a placut imediat. Eram la cabinetul medical cu un prieten, am martor ca ea s-a uitat la mine, a venit si mi-a pus mana pe piept si mi-a zis ca ma place”, a declarat „Gigolo”.

Dar care gigolo? Nu de alta, dar Constanta se poate lauda cu un numar destul de impresionant de baieti inalti, frumosi si bine facuti, care isi ofera serviciile fierbinti si pentru femei, si pentru barbati.

Este vorba despre Ali Ismail, cel care in data de 2 septembrie a fost retinut de Politie ca urmare a reclamatiei facute de profesoara universitara Cornelia Aura Dinu, profesoara care sustine ca tanarul ar fi filmat o partida de sex dintre ei doi si ca ar fi amenintat-o ca o da publicitatii daca nu ii plateste suma de 2.000 de euro.

Eliberat a doua zi, Ali are o alta varianta a povestii, careia ii adauga, in exclusivitate pentru cotidianul „Replica”, amanunte picante din perioada cand cei doi au fost amanti. Motivul pentru care Ali Ismail s-a decis sa dea publicitatii aceste detalii vine ca un raspuns la acuzatiile femeii si ca urmare a faptului ca tanarul se considera nedreptatit.

„De ce, atata vreme cat eu nu i-am facut nici un rau, m-am purtat frumos cu ea, ii vorbeam frumos, ii ziceam „gurita”, ea vrea sa imi faca rau?”, a marturisit Ali. Dar sa vedem ce are de spus Ali Ismail despre relatia furtunoasa, cu deznodamant tragi-comic.

Reporter: Pentru inceput, cum s-a derulat ziua de vineri, 8 septembrie a.c., atunci cand ai fost retinut de Politie?

Ali Ismail: M-a sunat ea (n.r. Cornelia Aura Dinu) si mi-a spus sa ne intalnim, ca are sa imi dea un cadou. Normal ca m-am bucurat si am acceptat. Asa ca ne-am intalnit, am urcat la ea in masina, un Renault bleumarin.

Stateam de vorba, lucruri normale, ca e suparata de acasa… La un moment dat au aparut sapte politisti care m-au trantit pe jos, mi-au pus genunchii pe cap, m-au apucat de maini… si acum am urme la incheieturi… Nici macar nu s-au prezentat sa stiu si eu ca este vorba de politie. Sa te trezesti asa, cu pistoale la cap si sa nu stii despre ce e vorba, nu e prea placut.

Rep.: Era vorba de un flagrant. Ea trebuia sa iti dea bani in schimbul imaginilor care o puteau compromite…

A.I.: Nu este adevarat. Asta este povestea inventata de ea ca sa imi faca rau. Si cred ca ideea cu filmuletul pe telefon i-a venit in momentul in care am filmat ceva cu totul nevinovat la prietena ei… Dar nu am nici o imagine asa cum zice ea. Nu am filmat nimic atunci cand noi doi faceam sex. Mi-a fost verificat si telefonul. Iar eu nu i-am cerut nimic.

Ca ea imi facea, din cand in cand, cadouri, este altceva. Ea voia sa mi le faca. Eu nu i-am cerut nimic. Imi dadea parfumuri… lucruri dintr-acestea. Si cand m-a chemat vineri sa ne intalnim, am crezut acelasi lucru.

Profesoara universitara devenise geloasa pe prietena pe care tot ea o invitase la un menaj á trois

Rep.: Atunci de ce s-a dus la Politie cu povestea santajului?

A.I.: Devenise, cred, geloasa. Dar tot ea a venit cu ideea, la un moment dat, sa invite o prietena, sa o facem in trei. Si, normal, am acceptat. Lucrurile noi incita pe oricine. Numai ca eu, fiindca nu o mai facusem cu prietena ei, i-am acordat mai multa atentie. Si ulterior am pastrat legatura si cu a doua femeie.

Rep.: Cum a decurs intalnirea cu cele doua?

A.I.: Este foarte frumos sa privesti doua femei… Pentru inceput, ele s-au lins in ele, s-au iubit ele si apoi am intervenit eu. Era ceva cu totul nou, la o vila cu piscina (n.r. vila celei de-a doua femei pe care, pentru ca nu a depus plangere impotriva lui, Ali a refuzat sa spuna cine este). Am facut sex in piscina, peste tot in casa aia. Le placea, intalnirile tineau 5-6 ore.

Agatat in cabinetul medical, trecut la fapte in hotelul Minion

Rep.: Dar cu profesoara cum a fost? Unde mergeati cand erati doar voi doi?

A.I.: La hotel sau la o ruda de-a ei, din cate stiu, la un bloc de pe bulevardul Tomis 342, langa Pizzeria Scapino. Iar doua ori am fost cu ea la Bucuresti, la hotel.

Rep.: Revenind la prima zi cand v-ati cunoscut… Ce s-a intamplat dupa ce te-a vazut la cabinetul medical si ti-a spus ca te place?

A.I.: Am vorbit, ne-am placut si ne-am dat intalnire in oras. Dupa care am fost la hotelul „Minion”, de langa Institutul de Marina. Si ne-am iubit. Daca politia ar fi verificat, dar ar fi ascultat si ce am eu de spus, ar fi vazut ca ziua in care am fost cu ea la hotel este inregistrata. Ea a lasat buletinul ei la intrare.

Si mai sunt atatea locuri in care am fost impreuna si ne-a vazut lumea… Cum poate sa imi faca acum asa ceva? Eu nu ii ceream bani. Daca imi dadea ceva, imi dadea ea, ca voia. O singura data mi-a dat 700 de euro si mi-a spus sa inchiriez pentru noi doi o camera de hotel, dar eu am facut altceva… Am plecat in oras, mi-am luat de banii aia toale…

Rep.: Si nu s-a suparat?

A.I.: Nu, nu cred. Adica nu mi-a spus.

Au facut sex in timp ce o a treia persoana – presupus a fi sotul profesoarei – ii asculta la telefon

Rep.: Spuneai ca ai fost cu ea, de doua ori, la Bucuresti. Cum a fost acolo?

A.I.: Da, am stat cu ea la hotel. Iar odata, inainte sa mergem sa ne iubim in hotel ne-am intalnit cu fata ei. Are fata studenta la Bucuresti. Si chiar m-a prezentat drept prietenul ei. M-a pupat de fata cu fata ei. Iar fiica ei nu a parut deranjata de asta, am mancat impreuna, dupa care fata ei a plecat, iar noi doi ne-am dus la hotel.

Iar ea declara acum, la Politie, ca am stat acolo doar de vorba si ca am facut sex o singura data. Nici nu imi mai aduc aminte de cate ori am facut-o. Era dezlantuita, avea fanteziile ei neimplinite pana atunci si incepuse sa le puna pe toate in practica.

Rep.: Ca de exemplu? Ce faceati?

A.I.: Diferite jocuri pe telefon. Ma suna cateodata si imi spunea sa vorbesc cu ea, sa se excite… Facea urat de tot, urla… Apoi, alta data cand am facut-o a spus ca vrea sa sune pe cineva, sa asculte cum o facem noi. Am fost de acord, a sunat si a lasat telefonul langa pat… Eu banuiesc ca era sotul ei acela. Pentru ca sigur era un barbat. Si avea ce auzi. Ea tipa atat de tare!

„Nu mi-am facut operatie, poate mi s-a lungit de cat mi-a supt-o”

Rep.: Ti-a vorbit vreodata despre sotul ei?

A.I.: Nu prea m-a interesat. S-ar putea sa fie afacerist. Ea imi povestea despre el, spunea ca este un idiot, ca nu este in stare sa o satisfaca…

Rep.: Pai si pe ea ce o satisfacea cel mai tare in afara de jocurile cu telefonul?

A.I.: Mi-e si rusine sa spun… Profesoara Dinu imi cerea sa ma pis pe ea, iar uneori imi cerea sa o bat ca sa se satisfaca. Singura a spus o data: „Ma hranesc cu barbati!”. Era o adevarata profesionista...

Rep.: La un moment dat lucrurile nu au mai fost atat de… frumoase si s-a ajuns la Politie…

A.I.: Da, pai ce? Putea sa ma oblige sa continuam? Ma purtam mai rece cu ea, nu mai voiam sa continuam, imi venise si prietena din afara. Si mai este ceva: s-a spus ca imi facusem operatie sa corespund standardelor... Nu este adevarat. Poate ca mi s-o fi lungit de cat mi-a supt-o... In orice caz, dupa povestea asta, cand se va dovedi ca sunt nevinovat, am s-o dau eu pe ea in judecata.

Rep.: Inteleg. Dar de ce se spune ca mai multe femei au depus plangere impotriva ta. Si, de asemenea, se spune ca le urmareai cu masina si le intepai cauciucurile si apoi te ofereai sa le ajuti si… asa le agatai.

A.I.: Nu este adevarat, exista numai plangerea ei. Alte femei cu care m-am intalnit nu au facut asa ceva pentru ca nu aveau de ce. Ne-am simtit bine impreuna si atat. De aceea nici nu vreau sa spun cine sunt acele femei. Si, oricum, plangerea ei este o minciuna.

In primul rand, cum as fi putut eu sa merg cu masina si sa le intep cauciucurile? In primul rand ca nu am permis de conducere si nu am avut niciodata.

Rep.: Atunci cum iti explici ca Politia a actionat atat de prompt? Ai mai avut probleme cu Politia? Ai un loc de munca stabil?

A.I.: Ea este o femeie cu bani, cred ca de aceea a fost crezuta. Dar oricum nu s-a procedat corect. Politistii aia nici macar nu s-au prezentat cand m-au arestat. Si m-au arestat pentru ce? Ca femeia aia se simtise bine cu mine si la un moment dat eu nu am mai vrut? Ce vrea, sa ma oblige sa fiu cu ea? Iar eu nu am mai avut niciodata probleme cu Politia, nu am nici macar o amenda, absolut nimic.

La Politie am fost doar cand mi-am luat buletinul si a doua oara cand am fost sa imi iau pasaportul. Nu am un loc de munca acum, dar nu mor de foame. Eu sunt dansator, am fost in Italia… La inceputurile formatiei 3 Sud-Est am fost dansator la ei… Vom reveni.