O sa incep acesta navigare cu websitul Partidului Democrat sucursala Valcea. Partid important cum spunea un membru marcat al sau "cu staif". Web situl este neterminat si in rubricile principale este afist mesajul fatal "Programe Locale Momentan aceasta categorie nu contine nici o inregistrare, la fel Resurse Momentan aceasta categorie nu contine nici o inregistrare si Documente.

Care este problema? In Romania poti face ce vrei, atunci ce rost mai are sa faci ceva si sa mai termini ce ai inceput. PD-isti nu sunt interesati de internet, tehnologia si corecta informatie ar trebui sa fie atributul democratiei. Nu este asa din pacate.

Va transmit si linkul unde se gaseste situl (decedat) al PD-ului valcean http://valcea.pd.ro/

Facem un salt la PSD Organizatia Judeteana Valcea websitul functioneaza si este actualizat, sunt placut surprins sa gasesc tot ce ma interreseaza in materie de evenimente organizare si documente. Tot websitul functioneaza si din puctul asta de vedere opozitia se prezinta foarte bine.

Pentru mai multe detali puteti consulta websitul PSD Valcea la urmatorul link: http://www.psdvl.ro/

Si din clik in clik iata ca am ajuns si la websitul PNL Valcea care ne intampina cu urmatorul mesaj: "Bun venit ! Iata o premiera in istoria PNL Valcea.

Site-ul www.pnlvl.ro este prima forma de comunicare virtuala realizata de liberalii valceni dupa Revolutie si se doreste un mijloc de informare moderna si de apropiere intre toti cei care gandesc liberal." Speram ca si colegii PD-isti din Alianta o sa va urmeze exemplu.

Din pacate nici la liberali sloganul nu se potriveste cu realitatea, rubricile nu sunt complectate si apare fatal la fel ca si la colegii PD-isti „Sumar conferinte de presa Continutul acestei sectiuni este in proces de actualizare. Va rugam sa reveniti." O sa revenim, cand? La anul si la multi ani!

Adresa websitului este: http://www.pnlvl.ro

Am incercat sa gasesc websitul PRM-ului Valcea folosind motorul de cautare Google, imposibil…insa surprize surprize cand am tastat „partide prm valcea" iata ce ne ofera primul document indicat de motorul de cautare care se gaseste la urmatorul link: http://contracoruptie.ong.ro/finale_partide/prm_final.pdf si din care o sa citez o mica parte din material: Judetul Valcea

42. Viorel Dumitrescu. Senator PRM, a fost in timpul mandatului parlamentar avocatul PRM, al lui Corneliu Vadim Tudor si al liderului mineriadelor Miron Cozma.

43. Nicolae Patru, inainte de 1990 a fost sef al Cooperativei de consum Olanesti. A primit titlul de

"Erou al muncii socialiste". A fost cercetat penal pentru exportul catorva zeci de mii de tone de grau subventionat in 1994 – 1995, dosar solutionat cu neinceperea urmaririi penale.

Citand note ale SRI, saptamanalul Academia Catavencu a publicat in 2000 un articol din care reiese ca senatorul PRM, Nicolae Patru, a fost un participant activ la mineriada din 1999.

Patron al brutariei "Alpex SRL", i-a aprovizionat cu alimente pe mineri si a gazduit circa 100 dintre ei la sediul PRM Valcea. Senatorul Patru a semnat in numele PRM declaratia-apel a liderilor politici locali de solidarizare cu minerii care invadau Bucurestiul.

In prezent este actionar la firmele Blazon SRL si fabrica de mobila Mobinarta Voiniceni.

44. Dumitru Dragomir, impotriva sa au fost deschise inainte de 1989 anchete pentru diverse infractiuni. In 1976 a fost condamnat la Ramnicu Valcea la trei luni de inchisoare contraventionala pentru practicarea jocurilor de noroc. (sursa: internet)

A venit si randul Partidului Conservator si cand am introdus cuvintele „partidul conservator valcea" primul pe lista a fost urmatorul link: http://www.pur.ro/ nu am gasit insa un site al organizatiei judetene a acestui partid.

As spune ca PC-isti sunt in ton cu partidele de la guvernare care nu au nimic in comun cu internetul si as spune prin analogie functionala nu prea sa obosesc nici cu restul, obiectivele pe care acestia l-au avut au fost pur politice si realizarile lor sunt inexistente la nivelul populatie.

Cum spune mesjul sin websitul PNL-ist „Continutul acestei sectiuni este in proces de actualizare" Speram sa se dea pe pe brazda daca nu sa se dea la o parte.