Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, datorita numirii in functia de sef al Inspectoratului de Politie, in urma cu doua luni, a comisarului sef Victor Popescu, a ramas fara conducator. Functia de sef al CZCCOA Constanta, pana la organizarea unui concurs, a fost preluata de inspector principal Aurelian Pavel, seful Biroului Antidrog.

Conform comisarului sef Sorin Oprea, seful Directiei Antidrog din cadrul Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, cei care sunt interesati sa preia aceasta functie au putut sa isi depuna dosarul pana in data de 9 septembrie a.c. „Dosarele pentru functia de sef al CZCCOA Constanta s-au primit pana vineri, 9 septembrie a.c.

Concursul va avea loc in data de 30 septembrie a anului in curs si exista trei doritori care si-au depus dosarul”, a declarat pentru cotidianul „Replica”, comisar sef Sorin Oprea. Cei trei interesati de functia sus amintita sunt actualul sef interimar al centrului, inspector principal Aurelian Pavel, subcomisar Dorin Colidiuc si comisar sef Nicolae Alexandru. Toti cei in cauza activeaza in cadrul Centrului Zonal Constanta.