Deputatul Cornel Stirbet a fost reales duminica in functia de presedinte al filialei judetene Sibiu a PNL, dupa ce, anterior, membrii PNL Sibiu au ales si structurile de conducere ale organizatiei municipale. Odata cu reconfirmarea deputatului Stirbet in aceasta functie, liberalii au promovat in ierarhia filialei judetene si persoane care au ajuns intre timp pe functii importante la nivel local.

In calitate de vicepresedinte al PNL Sibiu, a fost ales Gheorghe Dicu, vicepresedintele Consiliului Judetean Sibiu, iar in celelalte functii similare au fost desemnati Marin Craciun, subprefectul judetului Sibiu, respectiv Stefan Braune si Ioan Lupu.

De asemenea, Valeria Isaicu, sefa Organizatiei pentru femei a PNL Sibiu a devenit secretar al organizatiei judetene. Cu o saptamana in urma, liberalii sibieni au ales in functia de presedinte al organizatiei municipale Sibiu pe viceprimarul Sibiului, Eugen Mitea.

Mitea a declarat atunci ca este vremea ca liberalii sibieni sa treaca la un atac concertat asupra scenei politice locale pentru ca, la momentul actual, "la Sibiu se face mai mult administratie decat politica si judetul resimte nevoia de politica liberala".