Directorul executiv al Directiei Generale de Finante Publice (DGFP) Alba, Adela Ghisoiu, a murit, ieri dimineata, intr-un grav accident de circulatie produs pe raza unei localitati din judetul Bihor. Alte doua persoane, care detin functii de conducere in cadrul institutiei, au suferit rani grave. Soferul vinovat de producerea accidentului a scapat cu rani usoare.

Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul de Politie al judetului Bihor, accidentul s-a produs pe DN 76 in afara localitatii Pocola, apartinand de orasul Beius. Soferul institutiei, Ioan Beldean, nu a adaptat viteza autoturismului Daewoo Nubira, apartinand DGFP Alba, la conditiile de trafic (ploaie), a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac de pe partea dreapta a soselei.

In urma impactului, Adela Ghisoiu (42 ani) a decedat pe loc, alte doua persoane fiind ranite grav. Stefan Bal (52 de ani), directorul Administratiei Financiare a Municipiului Alba Iulia, a suferit fracturi costale, de radius si cubitus drept, iar Iosif Scheau (52 de ani), seful Serviciului Informatica din DGFP, s-a ales cu fractura de corp vertebral si de cubitus drept.

Cei patru calatoreau in interes de serviciu, urmand sa participe la o instruire in Oradea. Adela Ghisoiu s-a nascut la 31 martie 1963, in orasul Orastie, judetul Hunedoara. Era casatorita si avea o fiica de 17 ani.