Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) au primit in urma cu citeva zile o sesizare ceva mai ciudata. Potrivit acesteia, proprietarul unui bufet amenajat chiar in incinta casei sale din Popeni, comuna George Enescu, nu respecta regulile de igiena, dar nici normele de conduita in societate.

"Igiena barului lasa mult de dorit, patronul servind piine si produse de panificatie intr-o mizerie de nedescris. In plus serveste clientii imbracat in chiloti si in pielea goala. Mai trimitem copii sa cumpere cite ceva si va imaginati ce vad ", adauga Mihai C. in reclamatie.

Mai mult, conform plingerii, "patronul magazinului se lauda ca face sex cu anumite femei de moravuri usoare chiar in incinta magazinului in care vinde piine ".

Inspectorii pentru protectia consumatorilor, care au inregistrat plingerea mentionata, spun ca se vor deplasa la Popeni pentru a verifica veridicitatea acuzatiilor. "Nu putem verifica daca domnul chiar face sex in magazin, dar vom inspecta conditiile in care sint serviti consumatorii ", a declarat Dumitru Monacu, directorul OJPC Botosani.

Acesta afirma ca de multe ori in spatele unor reclamatii de acest fel se ascund alti patroni care incearca astfel sa-si elimine concurenta. "Plingerea depusa la oficiu ar putea fi produsul unei rafuieli intre cei doi ", a mai adaugat Dumitru Monacu