Zi cu ghinion pentru comisarul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta,Traian Manzala, care a fost prejudiciat cu 40.000 RON. In noaptea de 23 spre 24 septembrie a.c., masina cadrului superior in cauza a ars in intregime, din motive inca neelucidate.

Autovehicolul nu se afla insa parcat afara, ci chiar in garajul aflat in proprietatea fiului sau vitreg, Sorin Puiu Dinu, incendiul afectand chiar si cateva din ustensilele aflate in garajul acestuia.

Pentru a constata imprejurarile in care s-a produs incidentul, echipajul Sectiei 2 de Politie, care s-a deplasat la fata locului (in zona Tomis Nord), a constatat ca lacatul de la usa garajului lipsea, desi nu au fost evidentiate urme de fortare a usilor.

Incendiul din garajul fiului vitreg al ofiterului superior a fost stins in 10 minute de o brigada a echipei de pompieri militari, care a facut uz de 2 autospeciale. Organele de Politie au demarat cercetarile pentru gasirea vinovatilor, luand insa in calcul si varianta unui accident.