Complexul „Galeria Mall", administrat de cetatenii turci Aygul Metin si Turan Kiygin Abdulah, ce au prejudiciat statul roman in cursul anului 2002 cu peste 1,5 miliarde lei vechi, in acest moment nu are absolut nici o utilitate. Probabil, soarta complexului va fi hotarata de instanta o data cu soarta celor doi administratori.

Intre timp, de paza respectivului Mall se ocupa societatea Delta Force Security si, ca mai toate societatile de profil, probabil a binevoit sa angajeze in functiile de paznici o serie de idioti cu coeficient de inteligenta negativ.

Angajatii Delta Forece Security, avand drept motto „noi muncim, nu gandim", n-au auzit ca in tara noastra exista o serie de legi, drepturi si libertati ale cetateanului.

Paznicii Delta Force Security, insarcinati cu securizarea complexului „Galeria Mall", din motive neelucidate, s-au suparat pe fotoreporterul cotidianului Replica, fotoreporter care, aflandu-se pe domeniul public, facea fotografii in zona respectivului complex.

Fara a se legitima, respectivii paznici l-au luat la intrebari pe fotoreporterul „Replica" si l-au amenintat ca il lasa fara camera foto.

Enumerandu-le drepturile ce ii permit sa stationeze si sa faca poze in zona, paznicii Delta Force s-au infuriat si mai tare si au chemat ceva ajutoare ca sa „ii dea o lectie" fotoreporterului nostru care a reusit sa se faca scapat din mijlocul scandalului nu gratie Politiei - ca nu era nimeni in zona - ci gratie troleibuzului 48.