Barca pneumatica a Partidului Social Democrat continua sa fie parasita de cei ce nu mai cred in social-democratia cu chipul lui Nastase la pupa si Geoana la prova. Grijulii nevoie mare, pedistii giurgiuveni ai lui Ionel Popa le arunca fiecaruia cate un colac de salvare.

Saptamanile trecute consilierul local Paraschiva Zimnicaru (PSD Giurgiu) si-a anuntat intentia de a opta pentru Partidul Democrat. Zilele acestea intentia s-a materializat ca un spirit chemat sa discute cu rudele.

Astfel, la Giurgiu, PD si-a mai pus la temelie o caramida, consolidand-si pozitia in consiliul local cu un nou membru.

Cine a pierdut, cine a castigat... vom vedea in timp. Totul depinde de doamna Zimnicaru, de prestatia sa in consiliul local, in postul de director al Colegiului Ion Maiorescu si in noua calitate de membru al unui partid pe care il afurisea in campania electorala de-i mergeau fulgii.

Plecarea doamnei Paraschiva Zimnicaru nu pare sa clatine prea tare turla filialei giurgiuveane a PSD. In plus, presedinta Organizatiei de femei a PSD Giurgiu, Cristea Cristina, a rasuflat usurata cind a aflat ca s-a eliberat un scaun la masa PSD Giurgiu.

"Ne bucuram ca doamna Paraschiva a plecat de buna voie din PSD, scutindu-ne sa o invitam sa plece, pentru ca activitatea sa in cadrul partidului, dar si ca manager la liceul Ion Maiorescu, a lasat de dorit.?.

La randul sau, Marian Maroiu, presedintele Organizatiei municipale a Giurgiu a PSD considera ca plecarea consilierului local Zimnicaru ca pe un lucru benefic, limpezindu-se astfel apele in Consiliul Local al Municipiului Giurgiu. PSD stie acum cam pe cati consilieri veritabili poate miza.

In opinia lui Marian Maroiu, in consiliul local, de partea PSD, ar mai fi doar, citam din Maroiu ca din clasici: ?vreo 2-3 consilieri? din 7. Marian Maroiu nu a precizat care ar fi cei 2 sau 3 consilieri, insa a tinut sa precizeze ca liderii PSD Giurgiu se gandesc sa le retraga sprijinul politic celor ce nu se dovedesc a fi alaturi de aceasta formatiune politica.