In cadrul unei actiuni derulate saptamana trecuta in zona Fabrcii de Zahar, jandarmii giurgiuveni au prins in flagrant trei indivizi care au sustras componente matalice si fier vechi. Ei aveau asupra lor un numar important de rulmenti si componente industriale pe care tocmai le "achizitionase" de la sediul societatii Oleomet.

Cand jandarmii le-au solicitat sa se legitimeze si sa justifice provenienta bunurilor, cei trei barbati din Giurgiu, cu varste cuprinse intre 37 si 46 de ani, au devenit recalcitranti, fiind condusi la sediul Jandarmeriei. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca obiectele aflate in posesia celor trei provin dintr-o magazie a societatii Oleomet.

Conducerea societatii, impreuna cu jandarmii au evaluat paguba la 2.400 RON, paguba integral recuperata si restituita proprietarilor de drept. Adminstratorul Oleomet a declarat ca in ultima perioada din magazia societatii au fost furate bunuri a caror valoare ating 30.000 RON.

Inspectoratul de Jandarmi Giurgiu a intocmit pentru cei trei actele premergatoare savarsirii infractiunii de furt calificat, dosarul fiind inaintat Parchetului.