Marea familie a Universitatii Cluj s-a reunit, joi, pentru 90 de minute, in jurul unei partide de fotbal din Divizia D, intre a doua echipa a societatii pe actiuni (CFM "U" II) si formatia fostei conduceri executive a clubului (FC "U" 1919).

Meciul s-a disputat pe terenul principal a bazei sportive CUG - unde focul se face cu lemne si apa se serveste la sticle de un litru si jumatate - sub privirile celor doua staff-uri executive, care in afara lui Timoce si Iasko au preferat sa nu-si vorbeasca.

Cristian Dulca a stat impreuna cu suporterii, cu doua randuri de gradene deasupra lui Leo Grozavu si Feri Dican, cei doi antrenori ai divizionarei B. Alaturi de Grozavu si Dican, pana spre mijlocul reprizei a doua, s-a aflat si presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Cluj, Patritiu Abrudan.

De partea cealalta a terenului, nou-infiintatul club a fost reprezentat de Ioan Maja, Sorin Bagiu si Silviu Magherusan.

La finalul jocului, castigat de CFM "U" II cu 4-2 (2-0), cativa suporteri i-au adresat lui Sorin Bagiu cuvinte injurioase, tratament de care au avut parte si Viorel Timoce si unii jucatori de la "U" 1919.Presedintele Consiliului de Administratie a CFM "U" SA, Lucian Danciu, nu a fost prezent la meci, iar Zoli Iasko a parasit baza sportiva cu cinci minute inaintea incheierii partidei. Fotbalistii de la "U" 1919 au jucat pe o prima de 150 de lei.