Daca pana acum foloseati Internetul doar pentru contul de e-mail, GAZETA de Hunedoara va prezinta si o alta utilitate a netului cunoscuta mai ales amatorilor de senzatii tari. Site-urile care gazduiesc doritori de aventuri erotice si parteneri de partide de sex reprezinta un domeniu extrem de accesat pe Internet.

Sistemul de navigare prin Internet prezinta avantajul accesarii rapide, la scara mondiala si putin costisitor al oricarui tip de informatie.

Texte, mesaje, poze, filme, muzica pot fi transmise oriunde in lume in cateva minute si pot fi accesate de orice persoana conectata la Internet de pe planeta. Sexul, preocuparile legate de acest subiect si intregul imaginar pe care el il descrie si-au gasit in Internet cel mai eficace si liber mod de manifestare.

Pornografia, erotismul, bizareriile, fetisismul si perversiunile sexuale au site-uri specializate pe care libidoul oricui este binevenit. Poti gasi persoane care impartasesc aceleasi fantezii, poti lua legatura cu ele si afla daca in localitatea in care stai exista cineva cu care poti sa-ti dai frau liber imaginatiei.

Site-uri ce intrec imaginatia

Esti femeie si cauti un barbat disponibil unei aventuri discrete. Internetul te rezolva si, daca ai rabdare sa navighezi cateva ore, gasesti barbati dispusi sa impartaseasca fanteziile tale. Daca vrei cu mai multi barbati odata, variantele le gasesti afisate generos pe Internet.

Toate combinatiile posibile si imposibile isi gasesc un site, un ID si o adresa de e-mail prin care cel interesat poate cunoaste si poate contacta "furnizorul" de placeri. Informatia abunda, iar comunicarea e facila. Barbatii sunt la mare cautare pe Internet, majoritatea conturilor pe site-urile de profil fiind detinute de femei.

Sectiunea "femeie caut barbat" este cea mai populata si, deopotriva, cea mai populara. De la adolescente abia ajunse la varsta majoratului, la femei de peste 40 de ani, anunturile prin care se cauta parteneri pentru noi experiente sexuale impanzesc mapamondul.

Plinute si slabe, tinere si mature, blonde, brunete si roscate, femei din lumea intreaga au dat iama pe Internet cu fantezii si propuneri fierbinti. E destul sa navighezi pe cateva site-uri specializate in cautare de parteneri sexuali, cum ar fi adultfriendfinder.com, si descoperi o baza internationala de date cu mesaje sexuale explicite.

Update la prostitutie

Prostitutia nu putea lipsi de la intalnirea cu tehnologia si astfel au aparut ofertele electronice postate pe Internet. Introduse printre anunturile care ofera sex de gratis sau afisate pe site-uri de profil, prestarile de placeri contra cost s-au dovedit o strategie profitabila si o concurenta la prostitutia clasica.

In unele state, fetele de pe centura, prostituatele de pe strada sau cele de lux pierd teren in fata damelor cu care se poate fixa elegant o intalnire pe mail, intr-un loc discret, fara riscul expunerii si fara intermediar. In Romania functioneaza un site prin care se pot stabili on-line partide de sex cu prostituate racolate de pe net.

Pe www.damedecompanie.org, doritorul de aventuri poate deveni clientul uneia din "fetitele" inscrise in baza de date a administratorului respectivului site. Aici "lucreaza" de la prostituate din Ferentari la fete stilate care se ocupa de client profesionist.

Comentariile "utilizatorilor" sunt si de bine si de rau, unii se plang de serviciile primite, iar altii le recomanda si celor nou veniti, pe forumul de discutii. Prostitutia pe Internet are avantajul de a-i oferi clientului posibilitatea de a alege dama de companie, locul si de a sti tariful, toate in conditii de maxima discretie.

Cel care cauta partenera de sex pe Internet poate sa o faca insa si gratis. Site-urile de profil abunda in anunturi in care femei cauta pentru propria placere partener care sa le satisfaca fanteziile sexuale.

Exista trei tipuri de anunturi: femei care cauta partener pentru aventuri erotice, cele care practica o forma de prostitutie mascata si femei care cauta prieten sau partener in vederea unei relatii serioase, inclusiv casatoria.

Hunedorence pe www-urile lumii

In judetul Hunedoara, anunturile de cautare a unui partener prin Internet au mare trecere in special la adolescente si femeile tinere, pana in 35 de ani. Pe unul din cele mai accesate site-uri de profil de lume, adultfriendfinder.com, hunedorencele si-au postat dorintele si, unele, chiar fotografia. Adina P. din Hunedoara are 26 de ani si cauta barbat - si nu pe oricine, ci "unul pe viata".

"Eu vreau sa iubesc", zice in incheiere acest mesaj de pe malul Cernei. Sub identitatea dede_girl se ascunde o alta locuitoare a municipiului Hunedoara, cu mesajul "sper sa va plac". Varsta - 22 ani. Daca n-ati auzit de minerva158, auziti acum si aflati ca este o deveanca ce traieste printre noi in cautarea unui barbat pe care nu l-a gasit pana la 34 de ani.

Revenim in municipiul Hunedoara si-l sesizam pe primarul Schiau ca o oarecare oanasiela de 25 de ani cauta la randul ei un barbat. Mesajul ei este "salutari la toata lumea".

Totusi, in Deva traieste femeia care stie ce vrea de la viata. Se cheama diabolic Naughty_666 si cauta "barbat, femeie, cuplu (barbat si femeie), grupuri, cupluri (doua femei) sau cupluri (doi barbati). O doamna sau domnisoara de 35 de ani s-ar multumi doar cu un barbat, dar deocamdata inca mai cauta sub identitatea pussilein si spune in nemteste ca "va pup pe fiecare".

Din nou la Hunedoara, unde la 25 de ani, o fata cu numele DieAna se considera inger pazitor si cauta un barbat pe masura. Nu puteam incheia lista fara un exemplu din Valea Jiului - si anume din Petrila -, unde exista cineva cu numele free4m3 care are atasat mesajul "aceasta sunt eu".

La Deva, sexul pe bani e "inocent"

Pe site-urile romanesti de cautare a unui partener, agitatia este mult mai mare si la fel si numarul femeilor din Hunedoara care detin cont pe site-ul noi2.ro. Cand am verificat noi, erau inregistrate 155 de devence care isi cautau barbat prin intermediul Internetului.

La categoria prostitutie se posteaza un utilizator cu numele inocenta_18, care la varsta de 22 de ani cauta nu un barbat, ci mai multi, "pentru placerea ta". Mai departe aflam ca se cauta "persoane discrete si generoase pentru petrecerea unor clipe placute impreuna. Cer si ofer discretie si curatenie. Nu ezita sa ma cauti si nu vei regreta".

Dupa o inocenta pierduta urmeaza o iubire pragmatica, emilia75love; "tanara draguta se vede din datele mele... (sic!), neglijata (din cauza cred a altei femei!) caut un tip casatorit extrem de discret, cu auto pentru petrecerea a cat mai mult timp impreuna".

La categoria sex de placere, anunturile sunt ceva mai multe. Elena_deva, de 33 de ani, cauta "barbatii care arata foarte bine fizic sportivi, care stiu sa respecte femeia de langa ei". O utilizatoare de 25 de ani autointitulata terminatia nu lasa lucrurile in coada de peste si anunta ca e "dornica de incercari interesante". Uraste graba si barbatii badarani. Cauta, evident, un barbat.

"Am facut o pasiune pentru pasiune si visul meu este un barbat puternic", ofteaza rosa_rosa, de 24 de ani, care se intreaba retoric daca barbatul visurilor ei este acolo.

O juna de 18 ani pe nume de cod simina vine cu o scrisoare de intentie greu de refuzat: "roscata, ochi negri, draguta, sexi, in ringul de dans simt ca traiesc si abia astept ca atunci cand ne vom intalni sa-ti arat miscarile mele favorite. Ador senzatiile tari". Dorina de 30 de ani este "aici pentru distractie, dar daca va aparea ceva serios nu ma voi da in laturi.

Sunt vesela, plina de viata si imi place sa simt pulsul vietii". Din categoria sotul nu ne satisface, deci il inselam, Deva are doua cazuri. Daniela_d, de 31 de ani se plange ca e "prea simpatica pentru un domn morocanos, dur si care nu stie ce vrea de la viata (sotul meu). Caut ceea ce poate exista aici la Deva".

O doamna in aceeasi situatie este cristina_p32, care se prezinta "simpatica, curata, discreta si care s-a saturat de monotonia sotului ei si caut domn numai si numai casatorit, care sa ofere discretie maxima. Numai din Deva". Nemultumita de propria casnicie, gospodina deveanca a apelat la anuntul pe Internet, decisa sa se razbune pe casnicia altora.

La categoria romantism si sex platonic, devencele se iau la intrecere. Sibela_2005 se vede, la cei 35 de ani ai sai, "delicata, retrasa" si apreciaza inteligenta si simtul umorului. O anume micky de 28 de ani cauta un barbat care sa-i aprecieze firea "simpatica si comunicativa".

O alta fata din Deva, pe nume de cod matgaretaa, se confeseaza: "imi place viata chiar daca mi-a dat multe palme totusi ici colo au fost si mangaieri si ma gandesc numai la ele - mangaierile. In rest fff bine vreau sa cunosc oameni noi, si cine stie ce va urma?". Asa este.

Utilizatorul tutulus are 30 de ani, este "romantica, dar bine infipta in realitatea vietii". Un cadru didactic din Deva, dia_dia, isi atrage potentialul partener cu fragmente din programa scolara: "Te caut pe TINE!!! Daca crezi in nopti frumoase cu mii de stele, in valurile marii si in dragostea curata si impartasita".

Ultima romantica incurabila din randul devencelor care cauta un partener prin Internet se numeste cadry, are 34 de ani si dintr-o regretabila eroare de redactare se autodefineste "o suletista nevindecabila".

Sex pe malul Cernei cu Zana Maseluta

85 de femei din municipiul Hunedoara sunt inregistrate pe www.noi2.ro la sectiunea "femeie caut barbat". In categoria sex pe bani detine cont o anume alinuta2006love de 18 ani care se prezinta "tanara, discreta" si cauta "domni generosi pentru aventuri si distractie, astept sa ma cauti important e sa sti ce vrei si sa te poti eventual deplasa te astept".

Tot aici intra sora mai mare a alinutei, alina5_ro, 21 de ani, care este "o fata tanara, calda, sexi, in cautare de un barbat cu bani, generos si amabil". Sex de placere cauta laura27ro de 28 de ani, zanamaseluta de 31 de ani care nu stie sa scrie altceva decat "sex sex and more sex" si dreku666 care spune sec "rog seriozitate, nu tin cont de varsta, dar am pretentii".

Utilizatorul cupluhdd demonstreaza ca notiunea de sex in grup a ajuns si pe malurile Cernei si este dispus la fantezii: "cuplu discret, curat, serios, cautam cuplu pentru prietenie si sex in grup sau schimb de parteneri, acceptam si o tipa discreta, curata". Anuntul se termina memorabil: "avem loc de joaca, rugam seriozitate".

Hunedorencele dovedesc ca inchiderea Combinatului nu le-a afectat romantismul si blondy de 21 de ani este un exemplu bun. "Sunt una din stelutele cerului senin de vara si stralucesc atunci cand tu apari", a tinut sa precizeze blondy. In replica, utilizatorul catmona declara ca "nu vreau luna de pe cer, nici macar o stea, imi caut doar jumatatea".

Exotica se considera "o fata cu suflet de aur, exotica prin faptul ca am parul lung suvitat blond", iar okinoko76 se considera "o persoana vesela, iconoclasta".

Selectia femeilor din municipiul Hunedoara care cauta partener prin intermediul Internetului se incheie cu utilizatorul oanaon2000, care se declara intelectuala si confirma acest lucru printr-o maxima personala: "sunt necasatorita, dar nefericita".

Femeile din Valea Jiului se doresc... singure

La Petrosani, inchiderea minelor si disponibilizarile masive par sa nu afecteze libido-ul populatiei. Nimfomana25 e "dornica de tot ce e nou si frumos". Iasmina83 marturiseste ca "imi place sexul la nebunie, imi place sa tin persoana de langa mine treaza toata noaptea". Andra e o blonda focoasa de 20 de ani aflata in cautarea unui barbat adevarat care sa-i faca toate placerile vietii.

O tanara pe nume doncuta se confeseaza: "Imi place sa vizitez orase noi, tari noi, chiar si alte planete". Un numar de 91 de femei din Petrosani sunt inregistrate pe site-ul noi2.ro. Printre ele si nume de cod irisnoidoi, care a decis sa-si cucereasca partenerul astfel: "As vrea sa fiu langa tine / in extazul mare si pasnic / al linistii noastre.

/ Sa dainuiasca fara sfarsit / dialogul tacut al ochilor nostri / As vrea / in tine sa ma topesc ca o mireasma in vant".

Traseistele, varianta sigura

Pentru cei nefamiliarizati cu Internetul sau care prefera abordarea directa, prostitutia poate fi gasita in natura, pe raza municipiului Orastie, unde presteaza, din decembrie 1989 incoace, cunoscutele traseiste.

Cu o tinuta standard care le face usor detectabile in orice anotimp si pe orice vreme, prostituatele de pe DN7 castiga de pe urma tiristilor turci si a soferilor romani care mai tranziteaza zona. Au preturi mici, care variaza in functie de dorinta clientului, dar exista riscuri mari sa primeasca "bonus" o boala venerica.

De 15 ani, traseistele sunt o prezenta permanenta in peisajul hunedorean si provin in general din randul romilor si din familii sarace.