Cristian Dulca, directorul executiv al clujenilor, a tinut sa infirme orice speculatie de "blat", asigurandu-i pe toti ca partida va fi cat se poate de corecta.

"si in alti ani au existat suspiciuni de reciprocitate intre cele doua echipe. Acum, de cand am venit noi la acest club, nu cred ca este cazul sa mai existe. Nu exista loc de interpretari. Daca am lua-o pe un drum gresit, valoarea echipei nu ar mai fi aceeasi. Vrem sa ajungem in Divizia A pe fortele noastre, nu ajutati de altii", a declarat Cristian Dulca.

Industria Sarmei Campia Turzii este o necunoscuta pentru antrenorul Universitatii, Leo Grozavu. Acesta a recunoscut ca nu stie prea multe detalii despre jocul si jucatorii "Campiei", fiind interesat, in special, despre evolutiile fundasului stanga, Hadarean, imprumutat de "U" la ISCT pana in vara anului viitor.

Acesta, impreuna cu Purcar, nu au drept de joc in partida de maine, asa cum este stipulat in actele de transfer. "Din punctul meu de vedere, ei pot juca, dar cele doua cluburi au decis aceasta situatie. Hadarean ar putea fi o solutie pentru noi, poate chiar din iarna, dar ramane sa-l urmarim.

Am inteles ca este apreciat acolo si, pana la urma, asta am si urmarit cand l-am imprumutat: sa joace meci de meci", a comentat Grozavu. Jocul de la Hunedoara, 3-1 cu Corvinul, nu l-a impresionat prea tare pe tehnicianul Universitatii. Acesta a admis ca echipa este in crestere de forma, insa asteapta confirmarea cu victorii in partidele cu ISCT si Liberty Salonta, de peste doua etape.

Probleme cu suprafata de joc

Gazonul stadionului "Ion Moina" cel care gazduieste atat partidele Universitatii, cat si cele ale divizionarei C "Sanatatea", se prezinta intr-o stare deplorabila. Grozavu s-a plans ca cei care administreaza stadionul, in speta Consiliul Judetean, nu-si dau interesul pentru intretinerea lui. "Mi-au spus ca e moale, desi nu l-au udat de trei saptamani.

Cand jucam acasa ar trebui sa avem un avantaj, sa avem parte de un teren bun, insa se pare ca asta e dorinta autoritatilor cu privire la promovarea echipei. Din pacate, C.J. ajuta doar cu sfaturi", a mai spus tehnicianul Universitatii Cluj.

Intariri din iarna

Liderul din B3 ii asteapta la Cluj, din iarna, pe Liviu Mihai (Farul Constanta) si Dan Iurisniti (FC Vaslui), ambii fosti jucatori ai Universitatii. Alaturi de cei doi, pe "Ion Moina" ar mai putea ajunge si alti jucatori cu experienta din B3, dar si fotbalisti straini. La capitolul plecari s-ar putea inscrie Razvan tarlea si Cosmin Aldea.

Contractele celor doi cu Universitatea vor expira la iarna si, pana acum, nu se stie daca vor fi prelungite. "Noi ii asteptam pe cei doi la negocieri. Sper sa-si doreasca sa continue aici. Daca nu, ne despartim si vin altii. Important e sa ramanem pe primul loc, iar in iarna sa vina investitori puternici. Avem mare nevoie de o sustinere financiara pentru a promova. Returul va fi infinit mai greu", a declarat Dulca.

Despre tarlea se spune ca ar fi semnat un pre-contract cu FC Bihor, informatie negata atat de conducerea Universitatii, cat si de antrenorul oradenilor, Marin Ion. "Pana in iarna nu pot spune nimic. Din cate stiu eu, el nu a semnat nimic cu noi. E prematur sa vorbesc acum.

Ramane de vazut cum se vor incheia aceste ultime etape si abia atunci voi putea sti cine vine si cine pleaca", a declarat Marin Ion pentru ZIUA de Cluj.