Dana Savuica a intrat de mai mult timp intr-un anonimat din care nu mai vrea sa iasa cu nici un pret (si daca vrea, e mai greu sa reuseasca).

Sa fie oare de din cauza faptului ca nu se simte foarte relaxata in fata camerelor de filmat ori pentru ca ar putea scoate la orice moment vreun porumbel pe gura care ar pune-o in posturi mai mult decat jenante sau ar da-o de gol? Desi este o persoana care s-a impus intr-o oarecare masura in lumea modei, totusi, Dana Savuica, in varsta de 37 de ani, fuge de jurnalisti ca de dracu’.

Si asta pentru ca, dupa cum tine sa pretexteze in nenumarate randuri, este ocupata pana peste cap, iar sedintele (ea stie ce fel de sedinte) nu se mai termina. Pentru un astfel de motiv pueril, asa cum este de cele mai multe ori si vestimentatia Danei Savuica, fosta miss Romania merita din plin sa fie propusa pentru o noua rubrica: aceea de „Figurantul lunii".

Prea ocupata sa ofere raspunsuri reprezentantilor mass-media, Dana cunoaste foarte bine tactica fofilarii, iar despre atitudinea de superioritate afisata intotdeauna nici nu mai incape discutie. Totusi, pentru a nu-si rata de tot cariera, o sfatuim pe Dana sa nu mai fie atat de reticenta la vorba, fiindca nu face decat sa displaca tutror.