Inca o pierdere pentru PNL Mures. In cursul zilei de ieri, medicul urolog si fostul presedinte interimar al PNL Mures si-a inaintat demisia din cadrul partidului in care acesta a activat timp de noua ani. Demisia lui Schwartz este a doua plecare din cadrul partidului la interval de nici o saptamana dupa plecarea senatorului Mihail Antonie.

"In cursul zilei de sambata am discutat cu Eugen Nicolaescu si l-am anuntat de intentia mea de a-mi da demisia, iar luni mi-am depus, la sediul partidului, demisia, in mod oficial.

Am intrat in politica pentru ca sunt bun in administratia medicala, m-am implicat in reforma in domeniul medical si in ideea ca pentru a se putea face ceva in sanatate e nevoie de sprijin politic.

Desi am fost doi ani presedinte interimar nu am fost consultat in legatura cu deciziile care s-au luat in cadrul partidului si nici la alegeri nu am fost pus pe locuri eligibile (locul sase la municipiu si opt la judet). Am tot asteptat sa se schimbe ceva, dar de repetate ori am fost mintit si tratat cu cinism", a declarat Schwartz.

De asemenea, acesta a afirmat ca nu are de gand sa intre intr-un alt partid fiind impotriva ideii de traseism politic, dar va ramane in continuare un adept al mentalitatii liberale.

Reamintim cititorilor nostri faptul ca Schwartz Ladislau desi ar fi trebuit sa devina directorul DSP Mures, conform negocierilor initiale intre partidele aflate la putere, acesta a fost sanctionat ulterior pentru ca a sustinut alte persoane pentru conducerea Directiei Silvice.

Atunci Schwartz a fost demis si din functia de presedinte interimar al PNL Mures pentru incalcarea hotararii Biroului Permanent Judetean al partidului.

BPJ al PNL a hotarat sprijinirea fostului sef al Ocolului Silvic Fancel la sefia directiei in timp ce presedintele interimar al liberalilor, Ladislau Schwartz si ex-senatorul Mihail Antonie l-au sustinut pe Tedor Herlea, sef al Ocolului Silvic Targu Mures. (C.C.)