Deputatul PSD, Rovana Plumb, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al organizatiei Valcea a PSD, intrucat a fost aleasa presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate.

Cum cele doua functii – de vicepresedinte al PSD Valcea si de presedinte al femeilor, sunt incompatibile, Rovana Plumb a preferat sa renunte la functia avuta in organizatia valceana.

„Asta nu inseamna ca nu voi avea activitate in organizatie. Voi sustine in locul meu o alta colega din PSD", a mai spus Rovana Plumb.

Rovana Plumb a anuntat ca in urmatoarea perioada de timp va sustine cateva proiecte privind judetul Valcea. Astfel, o prioritate o va constitui dezvoltarea turismului, pe urmatoarele coordonate: Ramnicu Valcea – Calimanesti – Govora – Horezu; Voineasa; Dragasani.

Un alt obiectiv il reprezinta reabilitarea mediului inconjurator (in special zona Ocnele Mari). Nu in ultimul rand, deputatul va pune accent pe dezvoltarea unei mici industrii cu valoare adaugata mare (centre de colectare a legumelor, valorificarea extractelor naturale). Toate aceste proiecte urmeaza a fi finantate din fonduri europene.